Jumari de porc

Jumari de porc

Pentru jumari se alege intotdeauna carne mai impanata care se sareaza si se pune la prajit dupa ce a fost taiata in bucatele.

Ingrediente:

- 1 kg de carne de porc grasa,
- sare
- usturoi pentru mujdei (optional).

Mod de preparare:

1

Pentru jumarile de porc se folosesc capetele taiate de la costite, cat si bucatele de carne grasa.

2

Bucatile de carne impanate se prajesc intr-o tigaie sau ceaun. In timp ce sunt pe aragaz, la foc mic spre mediu, se adauga sarea.

3

Cand jumarile sunt bine rumenita, aproape uscate, se servestc fierbinti cu mamaliga si mujdei de usturoi sau cu mamaliguta si branza.

Etichete: jumari, porc, carne, mamaliga

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Vrei o friptura de porc care sa te faca sa te lingi pe degete? Foloseste marinada! Noi...
Carnea de purcel cu varza acra se prepara intr-un timp mai indelungat decat reteta de varza dulce...
Jumarile de porc sunt delicii cunlinare mai ales in preajma sarbatorilor de iarna. Se consuma calde, reci,...