Mamaliga

Lista articolelor despre mamaliga pe AflaCum.ro

Articole despre mamaliga

Citeste cele mai noi articole despre mamaliga publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre mamaliga, pe AflaCum.ro!

Iarna, cand  se pune varza la murat, gospodinele obisnuiesc sa prepare mai des varza acra calita.

Iata o reteta de varza pe care o poti incerca si tu:

Ingrediente:

Unii spun despre ciulamaua de ciuperci ca este mai gustoasa decat cea pregatita cu carne.

Daca vrei sa testezi si tu aceasta reteta apreciata in bucataria romaneasca, vezi cum se prepara.

Ingrediente:

- 1 kg ciuperci,
- 2 linguri unt,
- 2 linguri faina,
- sare, piper.

Mamaliga la cuptor este o mancare in straturi la care se adauga o serie de ingrediente pentru a imbogati gustul preparatului final.

Ingrediente:

- 400 g malai,
- 1 ¼ l apa,
- o lingurita de sare,
- 200 g branza,
- 100 g unt,
- 2 oua,
- 2 linguri lapte.

Mod de preparare:

Balmusul este o reteta de mamaliga moale cu branza iute.

Ingrediente:

- 400 grame malai,
- 11/2 l lapte indoit cu apa,
- 200 g branza de oi,
- sare.

Mamaliga cu ochiuri este o reteta simpla si rapida, foarte apreciata de catre romani.

Ingrediente:

- 400 grame malai,
- 1 ¼ l lapte Iindoit cu apa,
- sare, o lingura de unt,
- 2 linguri de smantana,
- 2 linguri de branza,
- 6 oua,
- unt proaspat (cat o nuca).

Mamaliga fiarta se poate combina cu diverse ingrediente pentru a-i imbogati gustul.

Mamaliga cu lapte preparata la cuptor are o consistenta cremoasa si este un fel de mancare usor de preparat.

Ingrediente:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Mancarea de porumbei cu sos este foarte buna cu mamaliga. Ingrediente: - 3 porumbei, - o ceapa...
Aceasta reteta de mamaliga se prepara cu branza iute de burduf, iar dupa fierberea propriu-zisa, mamaliga fiarta...
Mamaliga pripita este mai moale decat mamaliga fiarta, dar se obtine din aceleasi ingrediente. Ingrediente: - 500...
Fie ca o consumi cu branza, unt si ochiuri, fie ca preferi sa o asezonezi cu sarmale...
Mamaliga este un produs traditional taranesc, dar cand sunt atatea manacaruri care nu pot sa fie savurate...
Pentru jumari se alege intotdeauna carne mai impanata care se sareaza si se pune la prajit dupa...