Muschi de porc la gratar

Muschi de porc la gratar

O friptura suculenta la gratar este muschiul de porc.

Acesta se frige dupa ce se portioneaza in bucati de carne nici prea subtiri, ca sa nu se usuce la foc, dar nici prea groase, ca sa fie patrunse bine.

Ingrediente:

- 1,5 kg muschi de porc,
- o felie de slanina,
- sare.

Mod de preparare:

1

Se curata muschiul de porc si se taie felii in grosime de doua degete.

2

Se frig bucatile pe o parte si pe alta, pe gratarul incins si uns cu putina slanina cruda.

3

Cand sunt aproape gata se da sare.

Mod de servire:

Se servesc cu legume si salata de varza.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pentru a obtine o friptura suculenta si aromata, pregatiti cotletele cu cateva ore inainte de a incinge...
Muschiul de porc fript la gratar sau pus pe frigare este foarte gustos daca se prepara ca...
Una dintre retetele preferate ale romanilor sunt mititeii sau micii. Acestia sunt deliciosi la gratar daca stii...