Reteta: Cum se prepara puiul cu legume la tigaie

Reteta: Cum se prepara puiul cu legume la tigaie

Puiul cu legume la tigaie este delicios si usor de preparat.

Iata cum se prepara acest fel de mancare rapid, indragit de intreaga familie:

Ingrediente

- 450 g  de piept de pui dezosat si fara piele, taiat fasii

- 1 lingura de ulei de arahide

- 2-3 catei de usturoi maruntiti

- 1 lingura de ghimbir maruntit

- 1 ceapa medie, taiata cubulete

- 2 cani de morcovi taiati cubulete

- 1 ardei rosu gras, curatat de seminte si taiat in fasii subtiri

- 2 cani de pastai de mazare verde

- 1 cutie de stiuleti mici de porumb dulce

- 2 cani de buchetele de brocoli

- 2 lingurite de amidon de porumb

- 1 cana de supa de pui

- 1/4 cana sos de soia

Metoda de preparare:

1

Incalziti uleiul intr-o tigaie, pe foc mediu. Cand acesta incepe sa sfaraie veti stii ca este suficient de fierbinte.

2

Adaugati usturoiul si ghimbirul maruntit in tigaie si gatiti-le timp de un minut.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Puiul cu pere este o reteta usor de preparat si apreciata pentru gustul sau dulceag. Iata din...
Bamele sunt niste legume verzi, usor “baloase” care trebuie oparite in otet ca sa isi piarda din...
Preparata sote sau combinata cu pui, mazarea este o leguma apreciata pentru gustul sau deosebit. Ingrediente: -...