Cum sa faci PLACHIE de PUI

Cum sa faci PLACHIE de PUI

Iti prezentam, astazi, o delicioasa si simplu de preparat plachie de pui, excelenta la inceputul sezonului de primavara.

Ingrediente:

- 4 pulpe pui;

- 7 rosii;

- o capatana mare de usturoi:

- 4/5 foi de dafin;

- o legatura de patrunjel;

- cimbru;

- sare, dupa gust;

- piper, dupa gust.

Mod de preparare:

- taie pulpele in doua, cresteaza-le si aseaza-le in tava.

- condimenteaza pulpele cu sare, piper si cimbru.

- adauga foile de dafin si usturoiul taiat feliute subtiri.

- da rosiile pe razatoare si pune-le in tava peste pulpe.

- completeaza cu apa cat sa acoperi pulpele.

- pune pulpele la cuptor la foc iute pana scade sosul din tava.

- la final, presara patrunjel verde tocat peste pulpe.

Pofta buna!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Perioada sarbatorilor de iarna reprezinta un adevarat ospat pentru romani. Preparatele gustoase din carne porc primeaza pe...
Usturoiul este un adevarat medicament pentru corpul tau. Consumat in mod echilibrat, acesta poate preveni si chiar...
Durerile de dinti pot fi cauzate de carii, de infectii si de diferite afectiuni de la nivelul...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare