Cum sa iti protejezi CASA de HOTI. Trucurile astea sunt UIMITOARE

Cum sa iti protejezi CASA de HOTI. Trucurile astea sunt UIMITOARE

Casa ta nu mai e, din pacate, complet sigura, in zilele noastre. Hotii s-au adaptat vremurilor si reusesc sa pacaleasca multe sisteme de siguranta. Totusi, fara prea mare efort poti crea in locuinta ta locuri in care sa ascunzi cu succes obiecte de valoare. In cazul unui jaf, acestea vor fi in siguranta!

Iata o lista de locuri ascunse pe care nici cei mai priceputi hoti nu le pot depista:

1. Cartea scobita. Cu siguranta, cunosti acest truc din filme. Desi pare usor de depistat, acest truc este eficient, daca ai o multime de carti in biblioteca! Poti sa cumperi online o astfel de carte sau poti s-o pregatesti chiar tu, folosind un cutter.

2. Ceasul de perete. Un alt loc foarte potrivit pentru ascunderea obiectelor de valoare mici este chiar in interiorul ceasului de perete. Poti folosi un ceas obisnuit, daca exista suficient spatiu interior - pune lucrurile in spatele ceasului. Daca nu exista suficient spatiu, poti adauga un spate fals suplimentar din carton.

3. Gura de ventilatie. Ascunderea de obiecte in acest loc a fost folosita in mod constant in filme. Datorita cinematografiei, metoda a devenit atat de populara incat unele companii au inceput sa produca guri de ventilatie false si sa le scoata la vanzare.

4. Termometrul exterior. Un termometru obisnuit in aer liber poate fi ideal pentru ascunderea cheilor de rezerva. Daca are suficient spatiu in interior, pune cheile acolo. Hotii nu vor cauta intr-un astfel de loc.

5. Priza. Lucrurile mici de valoare se pot ascunde si in...interiorul unei prize. Un hot nu va avea timp sa verifice toate prizele din casa ta, mai ales daca acestea se afla in locuri dificil de controlat: in spatele unui vechi dulap sau in spatele unei canapele mari si grele.

6. Ascunzatoarea din usa. Te-ai gandit vreodata sa-ti ascunzi obiectele de valoare chiar in usa de la intrare? Probabil ca nu. Ei bine, e un loc excelent pentru ascunderea unor mici obiecte (bani, cercei etc) Nu trebuie decat sa faci o gaura circulara in marginea de sus a usii. Cumpara, apoi, un recipient metalic pe care sa-l poti introduce in gaura(masoara circumferinta gaurii). Recipientul trebuie sa aiba pe mijlocul capacului un holsurub(acesta poate fi doar lipit). In interiorul recipientului vei baga banii si alte obiecte mici, apoi il vei introduce la randu-i in gaura din usa. Holsurubul va crea senzatia, oricarui spargator, ca se afla la locul sau, nicidecum ca acolo e o mica ascunzatoare. Cand vrei sa recuperezi obiectele, vei scoate recipientul cu ajutorul unui magnet.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Perioadele de vacanta pentru oamenii integrati social sunt, din pacate, zile de munca pentru cunoscutii hoti de...
Detii o casa de vacanta la munte sau intr-un sat pitoresc de pe meleagurile autohtone? Atunci stii...
Esti proprietar de casa? Atunci stii deja ca resposabilitatile sunt mult mai mari decat ale unui chirias....