Cum sa pregatesti CASA pentru VARA

Cum sa pregatesti CASA pentru VARA

Vara simti nevoia sa schimbi atmosfera din casa ta. E firesc! Depresia asternuta peste iarna grea trebuie alungata. Probabil, te gandesti ca ai nevoie de multi bani pentru a face o astfel de schimbare. Ei bine, nu e deloc asa!

Iata cum poti pregati casa pentru vara, ieftin si eficient.

1. Usa de la intrare. E primul loc caruia sa-i aloci o schimbare radicala. Vopseste aceasta usa in culoarea favorita. Poate fi chiar si o nuanta indrazneata. Atata vreme cat adaugi energie casei tale, e perfect!

2. Scaunele. Dupa modelul usii de la intrare poti aborda si scaunele vechi din lemn. Vopseste-le dupa pofta inimii! Asigura-te ca folosesti culori vii, care sa iti deschida apetitul pentru optimism. Daca ai ceva banuti, poti cumpara scaune in diferite nuante. Diversitatea face parte din vara ta!

3. Peretii. Desi, in mod clasic, peretii se vopsesc uniform, nu trebuie sa faci din asta o regula. Alege, spre exemplu, sa vopsesti un perete in ton cu o usa sau cu un geam ori chiar sa vopsesti partial un perete.

4. Mobila. Poti avea imaginatie si in ceea ce priveste mobila. Vopseste, sa zicem, picioarele unei mese intr-o culoare stralucitoare sau doar jumatate din lungimea acestora.

5. Rafturile. Daca ai biblioteca sau un dulap cu rafturi detasabile, scoate-le si vopseste spatele intr-o nuanta amuzanta. Pune rafturile la loc, dupa ce vopseaua s-a uscat. Poti utiliza obiectele decorative pentru a sparge culoarea sau pentru a adauga mai multe culori, cu ajutorul cartilor sau obiectelor.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cum iti asterni, asa dormi - o vorba veche de care ar trebui sa tii cont in...
Detii o casa de vacanta la munte sau intr-un sat pitoresc de pe meleagurile autohtone? Atunci stii...
Esti proprietar de casa? Atunci stii deja ca resposabilitatile sunt mult mai mari decat ale unui chirias....