Pericolele nebanuite ale masinii de spalat haine

Pericolele nebanuite ale masinii de spalat haine

Se presupune ca masina de spalat haine este cel mai curat obiect electrocasnic, insa aceasta gazduieste, de fapt, bacterii, germeni si mirosuri neplacute. Iata care sunt pericolele nebanuite ale masinii de spalat haine:

1. Mucegaiul poate aparea in masinile de spalat, cu incarcare frontala, pe cauciucul de etansare a usii si chiar pe peretii interiori ai masinii,  sub forma de pete negre, ce se pot trasnfera pe rufele proaspat spalate. Cereti ajutorul unei persoane specializate, daca va confruntati cu aceasta problema.

2. Infestarea cu E. Coli este o chestiune foarte serioasa, ce poate afecta alte tipuri de rufe, spalate impreuna cu lenjeria intima, deoarece urmele de materii fecale ofera un mediu propice acestui fapt alarmant. Asadar este foarte important sa spalati, intotdeauna separat, lenjeria intima.

3. Pentru a ucide germenii si bacteriile de pe rufe si pentru o buna dezinfectare a acestora este indicata folosirea unor cicluri de spalare la temperaturi inalte.

4. Folositi detergenti fara parfum, in masina de spalat, daca aveti pielea sensibila, pentru a evita iritatiile.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Sa pun piper negru macinat in masina de spalat?! E o ineptie! De ce?! Probabil asa ai...
Masina de spalat este unul dintre aparatele electrocasnice care nu lipsesc din casa omului modern. Spala rufele...
Servetelele umede sunt folosite, in principal, pentru igiena si curatarea diverselor suprafete. Ele pot fi utilizate, insa,...