Cum sa impaturesti un servetel de material. Trei metode simple

Cum sa impaturesti un servetel de material. Trei metode simple

Servetelele de material adauga un plus de eleganta meselor festive. Va prezentam 3 metode de impaturire a acestora.

1. In forma de con

Intindeti servetul cu fata in jos si impaturiti-l in doua, cu deschizatura in sus. Impaturiti servetul in patru, cu deschizatura in sus. Inpaturiti stratul superior in jos si aplatizati-l.  

Intoaceti servetul si impaturiti partea stanga a acestuia, acoperind 2 treimi din suprafata si apoi impaturiti partea dreapta a servetului in acelasi fel, pentru a fi simetrica cu partea opusa. Introduceti colturile servetului in partea stanga si intoarceti servetul pe dos.

Veti obtine astfel un con, in care sa introduceti o floare sau o crenguta de ierburi aromatice, pentru a va infrumuseta masa.

2. In forma de buzunar

Intindeti servetul cu fata in jos si impaturiti-l in doua, cu deschizatura in jos. Impaturiti servetul in patru si intoarceti-l cu deschizatura in stanga. Impaturiti stratul superior al servetului in jumatate, pe diagonala si aplatizati-l. 

Intoarceti servetul cu deschizatura la dreapta. Impaturiti partea dreapta, de pe dos, a acestuia, acoperind 2 treimi din suprafata si aplatizati-l. Intoarceti servetul invers si veti obtine un buzunar pentru tacamuri.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Andivele cunoscute si sub denumirea de aurul alb din bucatarie produc adevarate minuni pentru sanatate si frumusete. ...
Pentru a putea rezista tentatiei gustarilor dintre mese, faceti-va un program zilnic, care sa contina trei mese...
Gustul mancarurilor este adesea imbogatit de gospodine cu diverse ierburi uscate, condimente si pulbere pe baza de...