Coafurile anului 2018. Renunta la parul filat

Coafurile anului 2018. Renunta la parul filat

O schimbare de look poate fi binevenita la inceput de an. Asta, mai ales, daca te-ai saturat de vechea tu. Ai putea sa schimbi vestimentatia sau chiar sa alegi o coafura noua. Iti prezentam 5 tipuri de coafuri potrivite pentru 2018.

1. Bucle si breton. Vorbim despre o tunsoare simplu de intretinut. Daca ai deja breton, alege o lungime mai scurta a parului si fa-ti bucle cu ondulatorul sau cu o perie rotativa. Foloseste putin fixativ pentru a creste rezistenta buclelor.

2. Bob cu breton. O versiune noua o bobului clasic presupune breton. Nu orice tip de breton. Trebuie lasat un centimetru mai lung in lateralele bretonului. O sa ai un look cu care vei atrage sigur atentia. Pentru a avea siguranta ca parul tau arata fara greseala, poti folosi o masca care sa mentina stralucirea parului. Mai mult, iti va fi mai usor sa te coafezi.

3. Par lung cu extensii. Daca esti melancolica, te gandesti la moda anilor 90 si vrei o schimbare de look, inceputul de an e momentul ideal. Nu iti face probleme daca ai parul scurt si nu iti permite prea multe variante de tunsori. Specialistii au gasit o solutie foarte indragita si de vedetele de peste ocean: extensiile! Opteaza pentru extensii apropiate de nuanta parului tau si coafeaza-te dupa propriul gust.

4. Breton lung si bucle lejere. Vrei o coafura clasica in 2018? Fa-ti breton si aranjeaza parul astfel incat rezultatul sa insemne bucle lejere, usor de combinat cu tinuta pe care o vei alege. Daca esti mai serioasa din fire, alege cararea pe mijloc.

5. Par scurt cu breton. Aceasta tunsoarea este potrivita femeilor cu parul drept sau ondulat. Pentru a aranja parul simplu si rapid, foloseste seruri speciale si masti pentru extra volum.

Citeste si: Cum sa alegi salonul de coafura potrivit

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Te-ai saturat sa observi ca nasul tau este in centrul atentiei atunci cand incerci o coafura noua?...
Cocul lateral este o coafura rapida si potrivita oricarui tip de par, care poate fi modificata pentru...
Daca doriti sa economisiti timp si bani, puteti sa va coafati acasa. Iata cum se face un...