Cum sa alegi tunsoarea potrivita. Trendurile anului 2017

Cum sa alegi tunsoarea potrivita. Trendurile anului 2017

Tunsorile se schimba in ritm alert, parca in concordanta cu societatea in continua miscare. In 2017, trebuie sa stii ca tendintele in materie de hairstyling accentueaza individualitatea.

Personalitatea primeaza in acest an. Frumusetea standardizata nu  e imperios necesara.

Pentru identificarea unui  look personal, elementele de tunsoare, culoare si textura sunt esentiale. Simplitatea e din nou in trend.  Formele tunsorilor sunt delicate, moi, fluide si versatile. Bretoanele sunt in ton cu aceste forme, sunt de asemenea fluide si lungi. Ele pot fi purtate intr-o parte, pe spate sau pe frunte. Cat despre lungime, cea mai populara forma, la inceput de an, este bobul lung, pana la umeri, cu un breton ce depaseste nivelul ochilor si este impartit de o carare pe mijloc.

Tunsori la moda 2017:

1. Carre. Tipul de tunsoare care probabil nu se va demoda nciodata. Si asta pentru ca poate poate pune in evidenta avantajele tuturor formelor fetei si alungi gatul.

2. Cascada. E cea mai populara pentru parul lung. Aceaasta tunsoar presupune stratificarea firelor de par cu lungimi diferite dupa principiul scarita. Avantajul consta in  faptul ca se potriveste absolut oricarei lungimi a parului si oricarei forme a fetei. In plus, confera un volum suplimentar.

3. Italiana. Reprezentativa pentru anii ’80 , a reusit sa reziste in timp. Este  recomandata pentru bucle si varfuri rasucite. Aduce oarecum cu tunsoarea in cascada, dar are in plus o calota din care ies fire de par ce cad pe umeri.

4. Garçon. Principalele caracteristici ale tunsorii Garcon este lipsa unei texturi clare a parului, suvite graduate, care lasa senzatia de dezordine. Chiar daca e o tunsoare simpla, e foarte pretentioasa in ceea ce priveste trasaturile. In primul rand, descopera la maximum fata si poate pune in evidenta parti pe care nu vrei sa le dezvalui.  In al doilea rand,  se potriveste ideal pentru fetele inguste. Doamnele si domnisoarele cu forma fetei patrata sau rotunda, trebuie sa renunte la acest tip de tunsoare.  In schimb, Garçon se potriveste foarte bine pe parul ondulat cu lungime medie.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Te-ai saturat sa observi ca nasul tau este in centrul atentiei atunci cand incerci o coafura noua?...
Ai intalnire romantica in seara de Ziua Indragostitilor? Foarte frumos! Probabil ca esti, insa, putin stresata, gandindu-te...
Noaptea de Revelion este mereu una speciala! Intr-un astfel de moment, orice femeie vrea sa straluceasca, sa...