Ce lumanare botez baiat este potrivita pentru un eveniment tematic?

Articol scris de SelfEvents.ro
Ce lumanare botez baiat este potrivita pentru un eveniment tematic?

Ai fost rugata de cea mai buna prietena sa fii nasa ingerasului ei si nu stii ce lumanare botez baiat este potrivita pentru un eveniment tematic? Ei bine, misiunea este dificila pentru parintii spirituali fara experienta in pregatirea unui botez.

Pastreaza-ti calmul si afla mai intai ce trebuie sa cumpere nasii de botez pentru biserica. In principal, acestia au datoria sa cumpere pentru finul lor urmatoarele lucruri:

- o lumanare botez baiat,

- un trusou biserica,

- cruciulite pentru invitati,

- cruciulita de argint pentru copilas,

- un set complet de haine,

- cadou pentru micut.

Cel mai important articol pentru biserica este lumanarea de botez, pentru ca aceasta semnifica lumina, intelepciunea, dar si credinta in viata vesnica. Lumanarea nu se alege la intamplare, iar daca botezul are o tema speciala, atunci lumanarea va fi aleasa dupa acest criteriu.

Multi parinti organizeaza botezul lasandu-se inspirati de personajele Disney, iar in acest caz, nasii pot cumpara o lumanare botez cu Mickey Mouse sau alt personaj indragit.

O alta tema frecvent intalnita la botez este legata de traditii, iar lumanarea cu decor rustic poate fi acoperita cu sac de panza, tricolor si floarea-soarelui.

De asemenea, daca la botez predomina o anumita culoare, tulle-ul, florile sau figurina atasata de lumanare trebuie sa fie in culoarea predominanta. Lumanarile cu decor albastru si verde menta sunt foarte apreciate.

Sfat: Inainte de a cumpara o lumanare botez baiat, este esential ca nasii sa se consulte cu parintii micutului. Numai asa parintii spirituali ai bebelusului nu vor da gres in alegerea lor. Daca parintii se multumesc cu orice model de lumanare, o alegere inspirata este lumanarea botez cu ingeras, tulle alb si panglica albastra. Aceasta este potrivita pentru orice eveniment, indiferent de tematica.

Atentie! De obicei, lumanarea de botez este alba si realizata din parafina, dar cele mai bune lumanari sunt din ceara pura pentru ca acestea din urma nu scot fum mult si nu sunt extrem de fragile.

Articol scris de

SelfEventS.ro este un magazin online destinat unora dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu: NUNTA si BOTEZ.

Pe www.selfevents.ro gasesti tot ce iti trebuie in materie de accesorii pentru nunta si botez: marturii nunta, marturii botez, voaluri mireasa, papioane mire, voalete ocazie, genti / plicuri ocazie, etc!

Nu uita sa intri si pe blogul nostru pentru ca venim in ajutorul tau cu articole, idei, sfaturi si ponturi pentru organizarea nuntii perfecte.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Nasii sunt parintii spirituali ai unui copilas, iar acestia au datoria sa cumpere pentru finutul sau finuta...
Daca urmeaza sa crestinezi un copilas in viitorul apropiat, dar nu cunosti atributiile parintilor spirituali, iti vom...
Chiar daca la prima vedere pare dificil sa organizezi un botez perfect, acest lucru nu este imposibil...