Cum sa alegi o lumanare botez fata?

Articol scris de SelfEvents.ro
Cum sa alegi o lumanare botez fata?

Esti nasa de botez pentru prima data si nu stii cum sa alegi o lumanare botez fata? Nu-i nimic, te ajutam noi sa faci alegerea potrivita. Chiar daca oferta cu produse botez este foarte generoasa, trebuie sa ai in vedere cateva criterii atunci cand cumperi articolele necesare de botez pentru ceremonia religioasa.

Iata de ce trebuie sa tina cont nasa de botez:

- in primul rand consulta-te cu parintii finutei tale. Ei aleg tema botezului, iar lumanarea poate fi selectata dupa acest criteriu,

- alege o lumanare botez fata, cu decor roz, rosu, alb sau in alta culoare sugestiva,

- cumpara lumanarea botez intr-o nuanta similara cu trusoul sau cu rochita pe care o vei imbraca pe micuta dupa ce a fost crestinata,

- incadreaza-te in bugetul alocat acestui eveniment. Nu uita ca nasa de botez asigura lumanarea pentru biserica, cruciulitele pentru invitati, cat si un trusou complet cu hainute si accesorii pentru slujba religioasa. Tot parintii spirituali platesc preotul, cumpara cercei, cruciulita de pus la gat si ofera un cadou in bani finutei.

- daca esti o persoana profund spirituala, cauta o lumanare botez fata cu tulle alb si ingeras. Acest model va face o impresie excelenta atat parintilor, cat si invitatilor. In timp ce albul simbolizeaza puritatea micutei crestine, ingerasul este cel care o va indruma pe fetita in viata, aratandu-i calea cea buna.

- asigura-te ca lumanarea este din ceara curata pentru ca acest lucru semnifica puritatea albinelor. Asa cum harnicele insecte lucreaza mereu pentru a intretine stupul, tot la fel copilul botezat va trebui invatat de parinti si nasi sa lucreze continuu pentru propria mantuire.

Acum, cand stii cum se alege o lumanare botez, tot ce iti ramane de facut este sa compari modelele de lumanari si preturile lor la diversi furnizori de articole botez.

Articol scris de

SelfEventS.ro este un magazin online destinat unora dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu: NUNTA si BOTEZ.

Pe www.selfevents.ro gasesti tot ce iti trebuie in materie de accesorii pentru nunta si botez: marturii nunta, marturii botez, voaluri mireasa, papioane mire, voalete ocazie, genti / plicuri ocazie, etc!

Nu uita sa intri si pe blogul nostru pentru ca venim in ajutorul tau cu articole, idei, sfaturi si ponturi pentru organizarea nuntii perfecte.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Botezul este un eveniment solemn prin simplul fapt ca reprezinta intrarea in lumea crestina a unui sufletel...
Lumanarea de botez este un produs foarte important pentru ceremonia de crestinare a unui bebelus. Conform traditiei,...
Oamenii au crezut in superstitii, din cele mai vechi timpuri. In zilele noastre, acestea au ramas aproape...