Cum sa iti rasfeti copilul. Ia exemplu de la aceste vedete internationale

Cum sa iti rasfeti copilul. Ia exemplu de la aceste vedete internationale

Parintii devotati muncesc din greu pentru a-si face copiii fericiti. E in firea lucrurilor. Sigur ca rasfatul tine si de latura financiara. Celebritatile, de exemplu, au resurse nelimitate pentru a le oferi copiilor lor tot ceea ce isi doresc. Nu toate cvedetele, insa, isi tin copiii in puf. Unele prefera sa-i creasca fara mare rasfat, tocmai pentru a-i pregati pentru viata.

Astazi, am iti prezentam povestile pe scurt ale unor vedete internationale, care, in ciuda criticilor, isi rasfata din plin copiii:

Jennifer Lopez. Celebra cantareata face orice pentru gemenii ei, Max si Emma, pe care i-a conceput impreuna cu fostul ei sot, Marc Anthony. In ciuda mai multor povesti de dragoste. J. Lo are doar 2 copii si adora sa le ofere tot confortul. De exemplu, copiii ei dorm doar pe lenjerie de pat din bumbac egiptean in valoare de 600 dolari!. Pentru a zecea aniversare a gemenilor, in 2018, artista a cheltuit peste 7500 dolari doar pentru a-i duce pe cei doi intr-o braserie renumita din Las Vegas.

Kylie Jenner abia ce a a nascut al doilea copil. Vedeta impreuna cu partenerul sauTravis Scott au acordat intotdeauna o atentie lui Stormi, primul lor copil. Popularul bebelus are o gama larga de optiuni elegante in ceea ce priveste incaltamintea. Spre exemplu, Stormi a purtat o pereche de pantofi sport Giuseppe Zanotti creati special pentru ea! Cei doi parinti o rasfata pe Stormi in diferite moduri. De exemplu, in 2019, fetita a primit de la tatal sau un scaun extrem de scump, care este evaluat la peste 25 000 dolari!

Beyonce. Sa fii fata a doi dintre cei mai faimosi artisti din lume, Beyoncé si Jay-Z, inseamna cu siguranta mult rasfat. Blue Ivy Carter va primi mereu tot ceea ce doreste de la viata, cel putin in plan financiar. La prima sa aniversare, de exemplu, celebrii parinti i-au organizat un banchet cu tematica de basm, in care printesele au fost in prim-plan. Tot cu aceasta ocazie, Blue Ivy a primit o papusa Barbie spectaculoasa, despre care se spune ca este personalizata cu 160 de diamante montate in aur alb. Papusa a costat peste 80 000 dolari!

David si Victoria Beckham. Cei doi soti Beckham au 4 copii, pe care incearca din rasputeri sa-i tina cu picioarele pe pamant, rasfatandu-i cat mai rar. Uneori, mai comit gafe. De exemplu, mezina Harper e de nerefuzat. O spune chiar fostul fotbalist: Cred ca i-am spus nu doar o data. A facut botic. I-am spus: sa nu mai faci niciodata asta! Dar, asa cum scriam mai sus, David nu o poate refuza pe Harper. O simpla poza s-a transformat intr-un cadou costisitor. Fostul jucator al celor de Manchester United a comandat o fotografie in forma de inima , ce masoara peste 2 metri! Darul realizat de un celebru artist englez a fost intitulat, Daddy s Girl , costand circa 600 000 de dolari!

Tom Cruise si Katie Holmes. Suri, singura fiica a cuplului Tom Cruise - Katie Holmes, este cu siguranta in centrul atentiei intotdeauna. Circula zvonul ca Suri ar avea o colectie de haine scumpe, evaluata la 3 milioane de dolari. Pe langa asta, Suri a primit de Craciun de la cei doi parinti un complex de joaca victorian in valoare de 24 000 dolari. Casuta a fost amplasata in gradina familiei si este complet utilata, avand evident apa si electricitate.

DJ Khaled. Asahd Khaled nu este precum ceilalti copii, deoarece tatal sau este renumitul producator, DJ Khaled. Acest detaliu vine cu multe avantaje. Asahd a fost supravegheat video inca de la nastere, iar tatal sau nu i-a refuzat nicio dorinta. Pentru a intelege mai bine situatia, va dam exemplul in care DJ Khaled a postat un videoclip pe Instagram in care cauta un ceas de fite, intr-un magazin Rolex. Cadoul a fost pentru fiul sua de numai 2 anisori! O bijuterie ce a costat circa 34 000 de dolari.

Cardi B este o interpreta unica si stralucitoare. Fara indoiala, a transmis aceste atribute fiicei ei, Kulture. Cand a implinit 2 anisor, fata cuplului Cardi B - Offset a primit in dar o geanta Birkin. Geanta de mana high-end costa in jur 48 000 dolari. Acest gest a fost criticat de unii fani si nu numai, insa Cardi si Offset nu se uita in gura lumii si fac ce cred ca e mai bine pentru copilul lor.


Tu iti rasfeti copiii? Cum si cat de des?

Citeste si: Cum sa fii o mama buna. 7 sfaturi parentale de la Kylie Jenner

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Copiii spun lucruri trasnite. Stim asta inclusiv din cadrul unei celebre emisiuni tv. Cand sunt, insa, foarte...
La orele de biologie, am invatat ca omul mosteneste 50% din ADN de la mama sa si...
Crizele de furie sunt foarte frecvente in randul copiilor cu varste cuprinse intre 1 si 3 ani....