Afla cum se face cozonacul traditional de casa

Afla cum se face cozonacul traditional de casa

Cozonacul traditional de casa este un dulce care nu poate sa lipseasca de pe masa de Paste sau de Craciun.

Pentru a obtine un cozonac pufos si gustos, o gospodina are nevoie de urmatoarele ingrediente:

- 1 kg faina,

- 7 galbenusuri,

- 4 albusuri,

- 300 grame zahar,

- 250 grame unt,

- 2 linguri de ulei,

- lapte cat se cere (circa 1/2 litru),

- o lingura rom,

- vanilie,

- 50 grame drojdie,

- o lingurita rasa de sare.

Daca vrei sa faci de sarbatori un cozonac clasic, afla ce pasi trebuie sa urmezi citind reteta completa pe Mysweets.ro.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Un cozonac economic de casa este o metoda excelenta de a economisi bani pentru masa festiva de...
Smochinele in cafea reprezinta un deliciu gastronomic. Se prepara relativ usor si se consuma, de obicei, dupa...
Prajitura cu dovleac este un desert de sezon, ce poate fi servita ca atare sau cu diferite...