Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Aceasta crema, asa cum ii spune si numele se foloseste la prepararea cozonacului, dar si la umplerea torturilor.
Aceasta crema, asa cum ii spune si numele se foloseste la prepararea cozonacului, dar si la umplerea torturilor.
Ingrediente:
300 grame cozonac,
sirop de zahar,
cafea,
cacao sau marmelada.
Sirop:
1l2 pahar apa,
100 grame zahar,
rom dupa gust.
Mod de preparare:
Se inmoaie o felie de cozonac uscat cu cateva linguri de sirop facut din apa si zahar. Se freaca bine, adaugand rom si sirop cat se cere, pana se face ca o crema potrivit de groasa.
Dupa ce este bine amestecata, se adauga, dupa dorinta, putina esenta de cafea, cacao, sau 2 - 3 linguri de marmelada.
Aceasta crema se face la fel de bine din piscoturi uscate sau chiar din tortul pe care vrem sa-l umplem cu crema. ##SEND TEP##
Pentru aceasta se taie tortul in trei felii transversale, cea din mijloc ceva mai subtire. Aceasta se scoate, se inmoaie cu sirop si se procedeaza la fel ca mai sus.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.