Afla cum se face jeleul de cacao

Afla cum se face jeleul de cacao

Jeleul de cacao este un desert usor de preparat folosit adeseori la prajituri si torturi.

Ingrediente:

un litru lapte,
150 grame zahar,
8 foi de gelatina,
2 linguri de cacao.

Mod de preparare:

1

Se inmoaie cacao cu putin lapte, frecand pana se face ca o crema. Se amesteca incet cu laptele, in care s-a adaugat zaharul.

2

Se tine pe masina amestecand din cand in cand pana ce da in clocot. Se da la o parte.

3

Se inmoaie gelatina cu putina apa fierbinte, se amesteca incet cu laptele, se vantura cu lingura pana se racoreste, se toarna in forma si se introduce la frigider.

Inainte de a fi folosit, jeleul lasat in forma se introduce o clipa in apa fierbinte.

Etichete: jeleu, cacao, jeleu cacao

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pentru ca jeleul sa se inchege, este nevoie sa se introduca in compozitie mai multe foi de...
Jeleul cu rom este un adevarat rasfat pentru papilele gustative. Deci, daca doresti ceva dulce si gustos...
Jeleul de fructe este un desert delicios apreciat atat de catre copii, cat si de catre adulti. ...