Crema de caise

Crema de caise

O crema de fructe dulce, ideala de preparat in sezonul estival este crema de caise cu frisca.

Ingrediente:

500 grame caise,

4 foi gelatina,

250 grame zahar,

400 grame frisca batuta.

Mod de preparare:

1

Se spala caisele bine coapte. Se scurg de apa si se scot samburii.

2

Se trec prin sita. Se sparg sase samburi, se oparesc ca sa se ia pielita si se piseaza in piulita de piatra cu o lingura de lapte.

3

Se inmoaie gelatina cu apa fierbinte. Se amesteca impreuna piureul de caise cu samburii pisati, gelatina topita si zaharul pisat, adaugand la urma si frisca batuta.

4

Se uda o forma cu apa, se toarna compozitia si se da cateva ore la gheata.

Cu putin inainte de a fi servita, crema de caise se rastoarna, dupa ce s-a introdus o clipa forma in apa calda.

Etichete: crema, crema caise, caise

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Folosita la umplerea prajiturilor sau a ruladelor cu fructe, crema de caise este usor de preparat si...
Zovirax este un medicament sub forma de crema care trateaza infectii ale pielii de diverse etiologii. Citeste...
Citeste prospectul medicamentului Procto-Glyvenol Crema si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Procto-Glyvenol determina...