Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Covrigeii cu migdale sunt aromati deoarece in compozitia lor se pune coaja rasa de lamaie sau de portocale si scortisoara.
Covrigeii cu migdale sunt aromati deoarece in compozitia lor se pune coaja rasa de lamaie sau de portocale si scortisoara.
Ingrediente:
4 oua,
250 grame zahar vanilat,
100 grame unt proaspat,
350 grame faina,
coaja de lamaie sau scortisoara,
un praf de sare,
un pumn de migdale.
Mod de preparare:
Se freaca ouale cu zaharul vanilat si sare.
Se adauga untul frecat spuma, faina si putina coaja rasa de lamaie sau scortisoara. Se framanta bine.
Se face un sul, se taie bucati si fiecare bucatica se rasuceste pe masa de aluat, lipind capetele in forma de covrigei.
Se ung cu albus, se presara migdale sfaramate si se coc la foc potrivit.
Covrigeii cu migdale sunt cel putin la fel de buni ca si covrigeii vanilati.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.