Reteta de Pasca cu branza dulce si stafide

Reteta de Pasca cu branza dulce si stafide

Pasca cu branza dulce si stafide este unul dintre produsele nelipsite de pe masa de Paste.

Mai jos aveti ingredientele necesare si pasii prin care sa preparati aceasta delicioasa reteta de Pasca cu branza dulce si stafide!

Ingrediente pentru aluat:
- 550 g faina
- 120 ml lapte caldut
- 120 ml apa calduta
- 1 plic drojdie uscata sau 25 g de drojdie normala
- 200 g zahar
- 2 galbenusuri
- 100 g unt topit
- coaja de lamaie
- coaja de portocala
- 1/2 pliculet praf de copt
- 1/2 sticluta esenta roma

Ingrediente pentru umplutura:
- 500g branza de vaci
- 2 linguri smantana
- 2 linguri faina sau gris
- 2 oua
- 100 g zahar
- 150 g stafide
- 2 fiole esenta de rom
- 1 pliculet zahar vanilat
- coaja de lamaie si de portocala
- un praf de sare

Pentru uns Pasca
- 1 galbenus
- 25 ml lapte la temperatura camerei
- miere

Prepararea retetei

1

Se pun la inmuiat in apa stafidele. Se poate pune si putine esenta de rom.

Pagina 1/4

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pasca cu branza de vaci este un preparat dulce, traditional pentru masa de Paste. Acest desert festiv...
Pasca cu branza de oi este o reteta aperitiv, cu un gust usor picant. Acest preparat culinar...
O alternativa la pasca cu branza sau la cea cu orez este pasca umpluta cu gris si...