Biscuiti danezi. Ingrediente:
- 250 grame de unt;
- un ou;
- 150 grame/7 linguri de zahar pudra;
- un pliculet/jumatate de lingurita de zahar vanilat;
- 270 grame/9 linguri de faina;
- 70 grame de amidon de porumb;
- 20 grame/o lingura de lapte praf.
Biscuiti danezi. Mod de preparare:
- pune untul moale intr-un castron adanc;
- adauga zaharul pudra, oul si zaharul vanilat/esenta de vanilie;
- amesteca ingredientele cu ajutorul unui blender, pana cand veti obtine o compozitie albicioasa, pufoasa si uniforma;
- incorporeaza pe rand faina, amidonul si laptele praf;
- apasa aluatul, formand biscuitii direct in tava tapetata cu hartie de copt. Da-le forma preferata!
- pune tava cu biscuiti in frigider circa 10 minute inainte de coacere. Asa isi vor pastra forma!
- scoate biscuitii de la rece si baga-i la copt pentru 5 minute la temperatura de 180 grade Celsius;
- scoate biscuitii si intoarceti tava cu partea opusa. Coace-i timp de inca 10 minute la 160 grade Celsius;
- scoate biscuitii si lasa-i sa se raceasca! Sunt gata de savurat!
Spor la treaba si pofta buna!
Citeste si: Cum sa faci BISCUITI cu COCOS