Bomboane cu arahide si curmale. Ingrediente:
- 150 grame de curmale;
- 100 grame de arahide prajite;
- 100 grame de ciocolata cu lapte.
Bomboane cu arahide si curmale. Mod de preparare:
- curata arahidele de coji;
- pune curmalele in apa fiarta si lasa-le la oparit pentru 10 minute;
- scoate samburii curmalelor;
- taie curmalele in bucati mici;
- introdu curmalele in blender si paseaza-le;
- adauga arahidele si paseaza amestecul pana cand obtii o pasta groasa si ipicioasa;
- modeleaza bilute din pasta pe care ai obtinut-o mai devreme;
- topeste ciocolata. O poti face la foc mic sau in cuptorul cu microunde;
- scufunda fiecare biluta(bomboana) in ciocolata topita. Asteapta sa se scurga bine, apoi pune bomboanele pe o farfurie.
- introdu bomboanele la frigider pentru 15-20 minute.
- consuma-le dupa ce ciocolata in care sunt invelite s-a intarit!
Spor la treaba si pofta buna!
Citeste si: Cum sa faci bomboane din suc carbogazos