Ce CADOURI sa NU cumperi de CRACIUN

Ce CADOURI sa NU cumperi de CRACIUN

Craciunul aduce in casele romanilor bucurie, speranta, reconciliere si liniste sufleteasca! A! Si mai aduce ceva: multe daruri! Primite sau oferite, cadourile de Craciun sunt o bucurie pentru oricine. Sigur, exista si cadouri mai putin....dorite. Despre acestea, in cele ce urmeaza.

Topul cadourilor nedorite de Craciun:

Decoratiuni. Par de efect, insa crezi ca mai are cineva nevoie de ele? In mod normal, orice om a achizionat din timp decoratiuni pentru Craciun. In plus, e posibil ca decoratiunile alese de tine sa nu fie pe gustul celui vizat de cadou.

Sugestie: Mai bine te opresti la o sticla de vin bun, ambalata frumos. Un cos iesit din comun sau un pachet care sa contina si alte produse ar putea fi solutii potrivite.

Pijamale. Vorbim despre un obiect vestimentar de casa, care, de obicei, se alege personal. Mai rau, s-ar putea ca persoana careia ii faci darul sa nu poarte pijamale(mai ales daca nu o cunosti suficient de bine).

Citeste si: Cum puteti sarbatori Craciunul, fara a cheltui prea multi bani

Sugestie: O sticla care filtreaza apa de la robinet. Oricine va fi multumit de un astfel de cadou, fie ca bea in mod cotidian mai multa sau mai putina apa. Astfel, apa potabila de la robinet va ajunge la respectiva persoana fara gust sau miros de clor, fara impuritati, calcar sau metale grele in exces.

Trening flausat. E un cadou banal. Probabil, nu exista om care sa nu aiba asa ceva in casa.

Sugestie: O esarfa clasica de calitate ar putea fi pe placul oricui in acest sezon. Sigur, trebuie sa cunosti persoana careia sa-i daruiesti asa ceva.

Un tricou cu un mesaj inscriptionat. Aceste cadouri au fost, candva, la moda. Nu si in zilele noastre. In plus, mesajul pe care il alegi pentru inscriptionare s-ar putea sa se dovedeasca nepotrivit.

Sugestie: O pereche de manusi. E intotdeauna un cadou potrivit, oricte perechi am avea in garderoba.

Ciorapi. Stim. Multa lume cumpara in dar ciorapi de Craciun. Nu sunt potriviti. Arata foarte clar lipsa de inspiratie in alegerea cadoului.

Sugestie: Un mouse optic sau un stilou de calitate. Nu sunt cadouri pe care un om sa le primeasca in fiecare zi.

Cum sa faci decoratiuni pentru bradul de Craciun

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

In fiecare an, in noaptea de 24 spre 25 decembrie, cand luminitele bradului impodobit ne incalzesc sufletele,...
Daca v-ati saturat de aspectul comercial al Craciunului si nu doriti sa cheltuiti prea multi bani, o...
Un catel poate reprezenta darul perfect de Craciun. E valabil bineinteles pentru iubitorii de animale, care au...