Trucuri pentru oricine. Iti vor folosi la un moment dat

Trucuri pentru oricine. Iti vor folosi la un moment dat

Un truc practic poate scoate pe oricine dintr-o situatie foarte dificila. Sa zicem ca ai ajuns in fata hipermarketului, vrei sa deblochezi un carut, insa nu ai nicio moneda. Ce faci? Cauti alternativa. Cu siguranta ai o cheie rotunda prin buzunare. Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti cheia pe post de moneda! Iata si alte trucuri care, cu siguranta, te vor ajuta la un moment dat!

Trucuri pentru oricine:

Foloseste cheia pentru a debloca un cos de cumparaturi. Cum scriam si la inceputul articolului, o cheie poate debloca un cos de cumparaturi. Daca nu dispui de o moneda de 50 bani, introdu partea rotunda a cheii in orificiul de deblocare al carutului. Trucul e foarte util, deoarece e greu de crezut ca iti va lipsi vreodata o cheie din buzunar!

Un banut revigoreaza lalelele. Daca lalelele au inceput sa se ofileasca, le poti prelungi viata cu o moneda banala. Trebuie doar sa arunci banutul in apa florilor. Cuprul prezent in moneda este cel care va anima lalelele! Inainte de asta, asigura-te ca ai rupt orice frunza de pe tulpini, astfel incat niciuna dintre ele sa nu atinga apa, Aceasta atingere poate afecta florile.

Fotografiaza cardurile. Nu mai e necesar sa umbli cu tolba de carduri de loialitate si de reduceri in portofol. Fotografiaza cu telefonul cardurile respective pe ambele parti si apoi foloseste codul de bare la cumparaturi. Mai nou si aceasta solutie s-a invechit, deoarece majoritatea magazinelor au creat aplicatii cu carduri online incorporate!

Foloseste o periuta de dinti pentru a introduce ata in ac. Daca nu vezi bine sau nu ai rabdare sa introduci ata in ac, iti poti simplifica sarcina cu ajutorul unei periute de dinti scaose din uzul clasic. Pune firul de ata pe dinti periutei, apoi impinge ochiul acului in zona in care se afla ata. Firul va intra rapid prin ochiul acului!

Utilizeaza pasta de dinti pentru a curata lingurile patate. Probabil ca oricine are in casa o lingurita patata de la ceai si cafea. Se intampla din cauza taninului prezent in aceste bauturi, o substanta care coloreaza, de altfel, si dintii. Pentru a curata lingura patata, trebuie sa o freci cu pasta de dinti. Aceasta din urma va dizolva taninul si va reda stralucire lingurii.

Adauga putin zahar in apa florilor pentru a le revigora. Cand florile incep sa se ofileasca, schimba-le apa, apoi adauga putin zahar in vas. De asemenea, taie putin in unghii baza tulpinii pentru a le creste aportul de apa. In cateva ore, florile vor fi, din nou, vioi.

Scoate aschii in varful batului de chibrit pentru a-l mentine aprins cand bate vantul. E greu sa tii un bat de chibrit aprins cand bate vantul. Stim. Insa, ai la indemana o solutie ingenioasa. Chiar sub punctul de aprindere al batului, scoate cateva aschii din lemnul batului de chibrit. Acestea vor ajuta la mentinerea flacarii!

Foloseste tablete de curatare pentru proteza dentara ca sa indepartezi petele de transpiratie de pe haine. Pune articolul patat intr-un lighean cu apa calda peste care vei adauga 3 tablete de curatare pentru proteza dentara. Lasa haina la inmuiat timp de o ora, apoi introdu-o intr-un ciclu de spalare.

Foloseste o oglinda pentru a testa nivelul de umiditate al lenjeriei. Nu esti convins/a ca cearsaful e uscat si ca il poti pune pe pat? Verifica-l cu o oglinda. Pune glinda sunb lenjerie si verific- dupa 10 minute. Daca e aburita, lenjeria e inca umeda! Nu une niciodata lenjerie umeda pe pat, deoarece poate deveni un teren propice pentru mucegai si alte ciuperci periculoase!

Pastreaza semintele proaspete cu pachete de siliciu. Pune semintele intr-un vas etans si adauga in interior un pachet de siliciu. Silica va mentine semintele uscate si proaspete pentru mai mult timp, prevenind mucegaiul si germinarea.

Citeste si: Cum sa fii mai eficient in bucatarie. Aplica aceste 25 trucuri

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Exista o multime de trucuri de uz casnic care iti pot usura munca. Unele dintre ele au...
Sunt o multime de momente care ne strica fiecare zi. Fie ne apuca sughitul , intr-un moment...
Exista trucuri care iti pot simplifica viata si la care cel mai probabil nu te-ai gandit. Astazi,...