13 lucruri inutile pe care le tii in geanta

13  lucruri inutile pe care le tii in geanta

In geanta unei femei poti gasi aproape orice, de la pantofi de schimb, colanti, o carte, pana la o minifarmacie. Daca si tu ai o geanta aglomerata si dezordonata, e timpul sa pui lucrurile in ordine. Iti oferim cateva sfaturi in acest sens.

13 lucruri inutile pe care le tii in geanta:

1. Betisoare de bumbac folosite. Aceste betisoare sunt absolut necesare, deoarece femeile le folosesc in fiecare zi pentru a indeparta excesul de machiaj sau mascara. De multe ori, insa, reprezentantele sexului frumos uita sa arunce betisoarele folosite. Unele chiar le folosesc de mai multe ori, ceea ce , evident, nu e deloc igienic!

2. Pudra de fata sparta. Daca pudra s-a deteriorat, nu o mai pastra in geanta. S-ar putea sa te trezesti cu multa murdarie in interior! Mai bine, o arunci si iei una proaspata!

3. Ambalaje de medicamente fara...medicamente. De exemplu, cand tableta de analgezice se goleste, nu o mai introduce instinctual in geanta. Aglomerezi spatiul fara rost si iti va fi greu sa mai gasesti ce cauti...

4. Perie de par veche/perie cu peri metalici. O perie de par veche nu te infrumuseteaza deloc, iar o perie cu peri metalici deterioreaza parul. Pieptanul din lemn, in schimb, imbunatateste circulatia sangelui si intareste firele de par.

5. Bonuri si chitante. Nu este cea mai buna idee sa pastrezi o multime de bonuri.chitante in poseta. In timp, acestea se degradeaza. Daca ai cumparat ceva important, fa o poza bonului respectiv si stocheaz-o pe smartphone.

6. Pachete cu guma de mestecat goale. Astfel de pachete mototolite nu fac ca geanta sa arate mai bine. Asadar, scapa de ele cat mai curand posibil.

7. Resturi de ruj. Multe femei incearca sa-si foloseasca rujurile preferate cat mai mult timp. In cele din urma, rujul arata atat de rau incat este jenant sa-l mai folosesti. In plus, rujul, ca orice alt produs de infrumusetare, are o data de expirare…

8. Portofel pentru carduri. Nu mai ai nevoie de un astfel de portofel. Exista aplicatii mobile care fac treaba perfect si nu ocupa spatiu fizic.

9. Cupoane de reduceri care au expirat. De cele mai multe ori, uitam de reduceri imediat ce iesim dintr-un magazin. Cupoanele se tot strang in geanta, creand o dezordine greu de suportat. Fa o curatenie generala in geanta!

10. Tampoane cu ambalaje rupte. Potrivit oamenilor de stiinta, posetele sunt cele mai murdare accesorii din garderoba unei femei. Nu este surprinzator – gentile ajung prin bai publice, pe podele, introducem bani in ele, telefoanele si alte lucruri nu tocmai curate. De aceea este mai bine sa pastrezi tampoanele intr-o carcasa de protectie. Altfel, s-ar putea umple de germeni.

11. Crema de maini expirata. Cand ai verificat ultima oare datele de expirare ale produselor tale infrumusetare? Arunca toate produsele expirate fara sa eziti, fie ca este vorba de un ruj sau de o crema. Problema este ca, dupa data de expirare, respectivul produs ar putea provoca o reactie alergica la nivelul pielii.

12. Pila metalica de unghii. Acest obiect a fost extrem de popular. Este realizat din metal cu particule de safir. Din pacate, o astfel de pila fac mai mult rau decat bine, deoarece deterioreaza unghiile.

13. Carti de vizita vechi. O gramada de hartii cu informatii de contact invechite de la magazine, saloane, clinici si alte locuri vor crea un dezastru in interiorul gentii. Poti oricand sa stochezi aceste informatii in varianta digitala. Invata sa salvezi toate numerele de telefon de care ai nevoie in agenda si sa scapi de aceste carti de vizita inutile.

Citeste si: Spune-mi ce fel de pieptene folosesti, ca sa-ti spun cine esti

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

O geanta este frumoasa si utila, insa iti poate afecta postura si poate chiar deforma corpul! De...
Gentile sunt mereu prietene de nadejde pentru reprezentantele sexului frumos. Si cum anul e aproape de final,...
Femeile si gentile au avut au avut mereu o legatura speciala. Orice doamna isi alege un astfel...