Ai parul grizonat? Tine cont de aceste trucuri si vei arata uimitor

Ai parul grizonat? Tine cont de aceste trucuri si vei arata uimitor

Aparitia primelor fire albe de par reprezinta un soc pentru orice femeie! Multe reprezentante ale sexului frumos cauta sa ascunda parul grizonat/grizonant prin orice metoda. Daca si tu o faci, ar trebui sa renunti! In zilele noastre, parul carunt nu mai este asociat cu batranetea. Din contra! E la moda. Asadar, e importat sa stii cum sa transformi acest asa-zis neajuns intr-un atu!

Ai parul grizonat? Tine cont de aceste trucuri si vei arata uimitor:

Tine cont de culoarea sprancenelor. Daca ai parul grizonat, este important sa-ti evidentiezi trasaturile fetei, pentru a preveni un look sumbru. Sprancenele bine ingrijite te pot intineri! Desigur, exista multe trucuri in functie de diferitele tipuri de sprancene. Daca, de exemplu, sprancenele tale sunt deschise in mod natural, ar trebui sa alegi gri deschis. Daca, in schimb, ai pielea mai inchisa si sprancenele pe masura, o nuanta maro rece reprezinta varianta potrivita pentru tine.

Alege hainele cu intelepciune. Parul grizonat reprezinta un motiv intemeiat de a reconsidera garderoba, improspatand-o cu nuante mai stralucitoare. Desigur, indiferent de culoarea parului, ar trebui sa porti intotdeauna haine care arata bine in combinatie cu parul. Griul nu face exceptie! Asadar, parul grizonat arata cel mai bine fie in combinatie cu culori clasice (alb si negru), fie cu ceva mai indraznet - diferite culori saturate.

Foloseste sampoane care neutralizeaza ingalbenirea. Pentru a da stralucire parului grizonat, ar fi bine sa folosesti un sampon nuantator mov! Acesta ete creat special pentru parul carunt, neutralizand ingalbenirea si pastrand culorea mai aproape de natural.

Foloseste produse pentru indreptarea parului. Structura parului grizonant se schimba in mod natural: parul devine mai poros, mai fragil si mai greu de indreptat. Asadar, aceste modificari pot arunca o umbra asupra intregului look: nimeni nu arata bine cu parul uscat si cret. Poti evita, din fericire, acest neajuns, folosind un balsam pentru par cret/ondulat. Acesta produs hidrateaza parul, facandu-l mai moale, mai matasos si mai usor de imblanzit.

Poarta mai putine bijuterii aurii. Aurul nu este cel mai bun prieten al parului grizonat. Combinatia creeaza un contrast nepotrivit. Acelasi lucru se intampla si in cazul chihlimbarului sau al coralului. Exista, insa, alte metale si pietre pretioase care se potrivesc cu parul carunt: argintul, rubinele, smaraldele si ametistele.

Alege tunsoarea potrivita. Nu orice femeie prefera tunsorile scurte, precum pixies, insa parul grizonat foarte lung nu arata grozav, deoarece e greu sa-i oferi un aspect proaspat si elegant. Solutia este simpla: ia in considerare diferite variante ale unui bob sau poti alege o tunsoare pana la umeri, cu mai mult accentpe straturi si textura. O tunsoare simpla, dar eleganta, impreuna cu un par sanatos si bine ingrijit, inseamna un look pe care il vei iubi.

Incearca o vopsea argintie. Cele mai bune optiuni de vopsea pentru parul grizonant sunt: argintiul cenusa si argintiul platinat. Parul si lookul vor fi va luminoase. In plus, daca ti-ai vopsit parul inainte cu o culoare inchisa, iar radacinile au crescut deja, poti incerca sa amesteci griurile cu respectiva culoare intr-un degrade binevenit.

Ofera stralucire ochilor. Nu e suficient sa ai grija de sprancene. Trebuie sa evidentiezi si ochii. Chiar si un eyeliner poate adauga expresivitate; iar impreuna cu genele lungi si voluminoase, poti uita de problema parului grizonat!

Citeste si: Cum sa scapi de firele ALBE de PAR. Foloseste aceasta VOPSEA 100% NATURALA

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Albesti prematur, iar stralucirea parului nu mai este cea obisnuita? Cel mai probabil o afectiune(anemie, vitiligo, boli...
Parul grizonat sau carunt este, de obicei, un atribut al varstei inaintate. Daca ai albit, desi nu...
Albirea prematura a parului este o problema larg raspandita in societatea moderna! Nivelul de stres si stilul...