Cum sa iti alegi blugii. Trendurile sezonului de primavara-vara

Cum sa iti alegi blugii. Trendurile sezonului de primavara-vara

Blugii sunt o piesa vestimentara de baza in orice sezon. Practici, acesti pantaloni ofera si un aer aparte, daca sunt purtati de cine trebuie, cand trebuie. Si daca mai crezi ca blugii sunt toti la fel, te contrazicem :) Au aparut, deja, noile tendinte pentru sezonul primavara-vara.

Ce blugi se poarta in acest sezon primavara-vara:

Capri. Acest nume face referire la o lungime mai scurta, undeva intre jumatatea gambei si sub genunchi. Acest tip de blugi este potrivit in seoznul cald si merge pe cam orice silueta. Iar glezna se vede, ceea ce ofera un plus de feminitate.

blugi capri

Bicolori. Poate suna ciudat, dar niste blugi care sa aiba picioarele in nuante diferite pot arata intr-un mare fel. Daca vrei sa fii cool, acesti blugi sunt ideali. In plus, daca esti pasionat de lucrurile home-made, poti sa obtii o asemnea pereche de blugi la tine acasa. Evident, o sa ai nevoie de 2 perechi diferite.

blugi bicolori

Cargo. Blugi cu buzunare practice. Se potrivesc mai putin la birou, dar sunt foarte utili in timpul liber.

blugi cargo

Baggy. Tot despre confort vorbim si in acest caz. Croiala baggy, mai ales cea care se strange in talie se potriveste, in special, pe persoanele mai inalte. Daca esti suncda, dar iti place modelul, sandalele cu toc inalt vor rezolva problema.

blugi baggy

Drepti si largi, cu o croiala putin masculina. O femeie care se simte avantajata de acest model ar putea incerca direct o pereche de barbati. Fit-ul s-ar putea sa fie mai reusit decat in cazul modeleleor pentru femei.

blugi drepti

Boyfriend. Mereu la moda, avantajeaza orice fel de corp.

blugi boyfrend

De cycling. Ideea de cycling shorts s-a instalat si in zona blugilor, adaptand ideea de bermude stramte pe denim. Acest model este cu siguranta printre cele mai actuale variante de blugi la moda.

 blugi de ciclism

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Blugii se pot mari, la nevoie. Asadar, nu trebuie sa arunci perechea de blugi preferata, daca nu...
Blue-jeans-i sau blugii, asa cum ne-am obisnuit noi, romanii, sa le spunem, sunt foarte purtati in societatea...
Iti place sa porti blugi, in majoritatea timpului? Afla ca acesti pantaloni nu se poarta oriunde si...