Cum sa te incalti in vara asta. Sabotii sunt la moda

Cum sa te incalti in vara asta. Sabotii sunt la moda

Vara obisnuiesti sa porti sandale cu sau fara toc! In 2017, alta este, insa, moda: se poarta sabotii. Vorbim despre un trend care simbolizeaza confortul absolut, fara a se iesi, insa,  din zona stilului.

Creatorii au decis! Vara acesta comoditatea e pe primul plan, grija pentru picioarele reprezentantelor sexului frumos. Iar pentru asta, sabotii sunt la mare cautare! Iata doar cateva combinatii care te vor convinge ca trebuie sa porti saboti.

1. Tinuta sexy. Daca vrei sa iti expui picioarele, ai nevoie de o fusta mini; una de blugi, sa spunem, in combinatie cu un tricou simplu, cu aer vintage si o pereche de saboti negri. Cu siguranta, vei intoarce toate privirile!

2. Tinuta confort crescut. Un top cu umerii goi, blugi patchwork si o pereche de saboti asortati cu blugii este combinatia reprezentativa pentru stilul actual!

3. Tinuta romantica. Sabotii pot fi de succes si la intalnirea cu iubitul tau. O rochie scurta cu imprimeu floral combinata cu o pereche de saboti de culoare inchisa vor crea impactul dorit.

4. Tinuta culottes. O pereche de pantaloni culottes merg de minune in combinatie cu sabotii. Adauga un top simplu si vei avea o tinuta stilata si la moda! Nu uita sa alegi tonuri contrastante sau sa mizezi pe imprimeul in dungi, care face furori in acest sezon.

Indiferent de combinatia aleasa, ai grija la detalii. Pedichiura trebuie sa fie ireprosabila pentru ca tinuta sa nu fie umbrita. Nici capitolul accesorii nu trebuie neglijat. Sabotii se potrivesc cu accesorii care sa transmita ideea de confort, vacanta, timp liber. Spre exemplu, un cos sau o geanta de rafie sunt extrem de potrivite pentru o asemenea tinuta.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Incaltamintea alba e greu de intretinut, mai ales adidasii si tenisii, pe care ii porti, probabil, si...
Incaltamintea se spala? Unele persoane ti-ar spune ca nu, deoarece se presupune ca ai risca sa deteriorezi...
Sezonul rece(toamna-iarna) aduce, intotdeauna, o cantitate apreciabila de precipitatii. Ploaie sau zapada? Nu conteaza. Ambele reprezinta un...