Greseli de stil care te imbatranesc

Greseli de stil care te imbatranesc

Preferintele individuale de stil se formeaza de-a lungul anilor. Totusi, stilul trebuie creionat cu mare grija, deoarece, aplicat nepotrivit, poate actiona mai mult impotriva ta, oferind chiar senzatia de imbatranire prematura.

Greseli de stil care te imbatranesc:

1. Mentii proportiile tinutei. Ultimele schimbari de stil arata ca este esential sa iei in considerare proportiile. Acestea iti pot scoate frumos in evienta tinuta sau o pot distruge.De exemplu, pantalonii largi merg mult mai bine cu un top subtire. De asemenea, un tricou supradimensionat trebuie purtat cu blugi skinny — aceasta combinatie creeaza un contrast geometric potrivit. Te sfatuim, in principal, sa alegi hainele potrivite pentru marimea corpului tau. Acestea nu ar trebui sa fie prea largi, ascunzandu-ti frumusetea. Pe de alta parte, hainele prea stramte iti pot strica aspectul general.

2. Potrivesti culorile. Cand vine vorba de tinuta leganta, trio-ul pantofi, genti, curele nu trebuie sa se potriveasca, dar ar trebui sa mearga impreuna. Potrivirea culorilor este o regula invechita. Pentru un aspect care sa dea pe spate , adauga doar un element stralucitor. Pentru restul tinutei, foloseste mai ales culori neutre.

3. Nu folosesti curele. Hainele largi te fac sa arati dezordonata, adaugand kilograme in plus si ceva ani la look-ul tau. Esti sigura ca vrei asta?! Pentru a-ti completa tinuta , foloseste o urea. Aceasta iti va accentua curbele si va crea o atmosfera destinsa. Merita incercat.

4. Continui sa imbraci haine pentru adolescenti. Regulile de stil se schimba odata cu varsta. Sa nu crezi ca vei purta acelasi tip de tinuta pe care o purtai cand aveai 16 ani. Blugii cu sclipici si un tricou cu desene animate nu te vor face sa arati mai tanara. Dimpotriva, ele vor sublinia varsta reala si iti vor strica look-ul. Blugii albastri clasici si un tricou alb simplu sunt o alegere mult mai potrivita pentru un aspect elegant si tanar.

5. Alege rame nepotrivite pentru ochelarii de vedere. Ochelarii sunt la moda de ceva ani. Ei reprezinta un accesoriu accesibil, care te ajuta sa-ti stilizezi chipul. Cu toate acestea, alegerea nepotrivita a ramei poate strica aspectul. Exista o multime de modele in magazinele de profil, asa ca va fi dificil sa gresesti.

6. Lasi parul lung, chiar daca nu ti se potriveste. Parul lung si elegant face schimbarile legate de varsta sa fie mai evidente. Acorda prioritate bobului pe umar sau straturilor scurte, daca nu ai chef de o schimbare majora. Aceste stiluri te vor face sa arati mai tanara si vor da stralucire tenului.

7. Alegi manichiura clasica. Mainile sunt primele care dezvaluie varsta. Culorile violet, piersici si roz perlat imbatranesc mainile, creand un contrast nepotrivit cu pielea ta. Pentru ca mainile sa arate cat mai tinere, foloseste culori care lumineaza, precum bej, alb stralucitor sau alb crem. De asemenea, da forme ovale unghiilor, pentru a le scoate frumos si simplu in evidenta.

8. Aplici gresit fardul de obraz. Regula spune ca fardul de obraz trebuie aplicat pe merele obrajilor, dar acest procedeu este valabil doar pentru femeile tinere. Forma fetei se schimba in timp, iar acest tip de aplicare accentueaza ridurile nedorite. Pentru a obtine un efect de lifting folosind doar fardul de obraz, aplica-l orizontal de la merele obrajilor de-a lungul pometilor pana la tample.

9. Dai prea mult bronzer. Aplicati bronzerul printr-o miscare in trei directii: de la mijlocul fruntii , mutandu-te lateral spre centrul obrazului si pana la barbie si gat. Aceasta metoda iti va aduce bronzul dorit, iar chipul tau va capata un aspect luminos.

Citeste si: Cum sa te pensezi. Evita aceste greseli

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Atunci cand alegeti rochiile pentru domnisoarele de onoare, trebuie sa tineti cont de dimensiunile si de trasaturile...
Chiar daca ai peste 40 de ani, asta nu inseamna ca viata ta s-a terminat, ca de-acum...
Dupa ce-ai depus atata efort pentru a-ti face picioarele sa arate bine (in care includem vizite saptamanale...