Cum sa pari mai tanara. Tine cont de aceste sfaturi vestimentare

Cum sa pari mai tanara. Tine cont de aceste sfaturi vestimentare

Multe dintre doamne ar dori sa arate un pic mai tinere. Exista solutii simple si nu tin doar de machiaj! Felul cum te imbraci , te poate face sa arati mai tanara chiar si cu 5 ani! Iata cateva moduri de a-ti alege tinuta astfel incat sa intineresti la vedere :)

Indrazneste. Se pare ca obsesia de a arata prezentabil ne determina, uneori, sa adoptam tinute de moda veche, care pot deveni plictisitoare. Indiferent de varsta, poti fi intotdeauna putin mai indrazneata cu accesoriile pe care le porti. Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi un element interesant si neasteptat in tinuta ta. Acesta poate fi o esarfa stralucitoare, o fusta sau o bluza cu un imprimeu iesit din comun.

tinuta tinereasca 1

Introdu putin dinamism. Un top simplu cu dungi te poate face sa pari mai vesela si mai viguroasa. In acest caz, ar trebui sa alegi un model cu dungi inguste orizontale. Dungile mai late pot da senzatia ca esti mai mare. De asemenea, poti alege modele cu buline. Vor avea acelasi efect pozitiv asupra aspectului tau.

tinuta tinereasca 2

Pune accent pe propriul stil. Adaugat accesorii pentru a straluci. Un colier mare, o pereche mare de cercei sau o bratara ti se vor potrivi de minune. Daca alegi astfel de accesorii, renunta la cele finute, care nu ies in evidenta. Ori una, ori alta.

tinuta tinereasca 3

Obtine un chip luminos. Cu cat chipul tau arata mai luminos, cu atat apare mai tanar, mai pozitiv. O modalitate eficienta de a da stralucire chipului este sa porti un articol cu un guler alb. Alege un tricou polo in detrminetul unei bluze, in acest caz.

tinuta tinereasca 4

Alege culori care intineresc. Imbracamintea in culori precum galbenul de lamaie, verde menta si rosul coral te intineresc simtitor. Poti alege o rochie, o fusta sau o bluza. Important e sa fie un model cu un design simplu.

tinuta tinereasca 5

Poarta blugi. Blugii sunt alegerea perfecta pentru a-ti scoate in evidenta personalitatea si pentru a-ti ascunde imperfectiunile. De asemenea, blugii subliniaza tineretea. Asa ca nu trebuie sa iti lipseasca un astfel de articol vestimentar din garderoba!

Citeste si: Cum sa folosesti machiajul pentru a arata mai tanara?

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Orice om matur a tinut in maini haine purtate, intrebandu-se daca mai pot fi imbracate o data...
Cum poti afla care este tipul tau de culoare astfel incat sa arati mereu eleganta si la...
Chiar daca citesti cu atentie instructiunile de pe etichetele hainelor si respecti toate regulile de spalat si...