Cum sa alegi jacheta de toamna. Aceste modele nu se demodeaza

Cum sa alegi jacheta de toamna. Aceste modele nu se demodeaza

Jacheta de toamna este o piesa vestimentara obligatorie, indiferent de tipul corpului. Cu siguranta, ai cel putin 2-3 astfel de haine in dressing. E oare necesar sa reinnoiesti garderoba? Doar daca ai vazut ceva care sa-ti placa tare. Altfel, jachetele nu prea se demodeaza. Exista anumite modele care rezista cu brio peste timp. Iata care sunt acestea:

Jachete de toamna ce nu se demodeaza:

- din denim. Modelul a fost in voga inca din anii ‘90. Poarta acest tip de jacheta intr-o tinuta all denim cu insertii edgy, precum adidasii cu aer retro. Accesoriile colorate, cu iz de copilarie, reprezinta completarea ideala.

- de piele. Credem ca orice reprezentanta a sexului frumos are asa ceva in garderoba! Daca vrei sa cumperi una noua, ar fi indicat sa eviti modelele din piele naturala. In industrie se mizeaza tot mai des pe jachetele de piele artificiala, care arata la fel de bine precum cea reala. Jacheta de piele se asorteaza perfect cu piesele foarte feminine. Nu folosi acest tip de jacheta in combinatie cu blugi si tricou, In schimb, poarta rochia preferata. Daca e prea frig, adauga o camasa pe sub rochie .

- cu print leopard. Jacheta leopard care trece testul timpului are neaparat linii care curg suav pe corp, putand fi ori un palton elegant, ori un model inspirat de designul unui blazer. Acest model merge in combinatie cu articole care sa ii accentueze senzualitatea intr-un mod fin. Nu purta niciodata pantaloni de trening, daca alegi o jacheta cu print leopard. Poti alege, in schimb, o fusta scurta de denim si balerini sau pantofi cu toc.

- kaki. Poți alege o jacheta simpla sau un trenci. Fii atenta la ținuta! Kakiul are o aura casual ce poate duce cu gandul la rutina. Combina aceasta jacheta cu pantalonii paper bag si o camasa cu guler scobit.

- pufoaica de toamna e in mare voga. Poti scurta croiul pentru a avea partea de varianta ideala pentru toamna. Asociaza acest model cu jeans sau cu o rochie inflorata si diafana. Poti alege si cobinatia cu bocanci si pantaloni military, pentru un aer cat mai cool

- de blana. Evident ca acest model se potriveste cand temperaturile scad vertiginos. Ideal ar fi sa ai un model pana in talie. Unul mai lung nu prea se potriveste toamnei. Combina jacheta de blana cu un cardigan calduros, un tricou si colanti negri.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Preferintele individuale de stil se formeaza de-a lungul anilor. Totusi, stilul trebuie creionat cu mare grija, deoarece,...
Sunt situatii in care esti nevoit sa porti o jacheta sau o manta; nu ma refer doar...