Cum se realizeaza manichiura Ombre

Cum se realizeaza manichiura Ombre

Manichiura Ombre sau in degrade consta in aplicarea unei nuante deschise la baza unghiei si a unor nuante din ce in ce mai inchise, spre varful acesteia, fiind un stil de efect, usor de realizat, dupa cum urmeaza:  

Indepartati urmele de oja de pe unghii, cu ajutorul unei dischete de bumbac, inmuiata in acetona. Dati unghiilor lungimea si forma dorita cu ajutorul unei unghiere si a unei pile.

Aplicati un strat de oja transparenta ca baza pentru manichiura, care va proteja unghiile impotriva decolorarii.  

Aplicati culoarea de baza a manichiurii in degrade. Aceasta trebuie sa fie in nuanta cea mai deschisa din paleta de culori aleasa pentru acest model. Aplicati pe un buretel oja in nuante degrade, de la cea mai deschisa la cea mai inchisa, pentru a crea efectul Ombre.

Aplicati stampila astfel creata pe unghii, apasand buretelul, in mod repetat, prin rulare, pana cand obtineti efectul dorit.Repetati aplicarea ojei in degrade pe buretel, pentru fiecare unghie in parte.

Aplicati un strat de oja transparenta, pentru a fixa manichiura Ombre, dupa 10-15 minute de la aplicarea cu buretelul a nuantelor in degrade.

Curatati resturile de oja din jurul unghiilor si de pe cuticule, cu ajutorul unui betisor de urechi, inmuiat in acetona, pentru a finisa manichiura. 

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cele mai multe femei folosesc manichiura semipermanenta. E o solutie mai eficienta, in sensul in care nu...
Manichiura evolueaza rapid! In ton cu societatea, am putea spune. Asa se face ca, deja, s-au cristalizat...
Nu este necesar sa apelati la serviciile unei profesioniste pentru a realiza voi insiva o manichiura de...