Femei. Trucuri de neratat in sezonul cald

Femei. Trucuri de neratat in sezonul cald

Ingrijirea corporala si elementele de infrumusetare sunt parte din viata femeii moderne. Creme, deodorante, parfumuri, rujuri etc. Toate acestea sunt folosite, mai mult sau mai putin, de orice reprezentanta a sexului frumos. In sezonul cald, insa, e mai dificil sa imbini utilul cu placutul, in sensul in care multe produse de infrumusetare iti pot afecta confortul. Exista, din fericire cateva trucuri pe care le poti aplica in avantajul tau.

Trucuri de neratat pentru femei in sezonul cald:

Pudra pentru bebelusi in locul deodorantului. Aceasta pudra previne mirosul de transpiratie si umezeala excesiva. E facut din amidon pur, avand, astfel, capacitatea de a estompa transpiratia abundenta atat de fireasca pe timpul verii. Poti , de asemenea, sa pui pudra pentru bebelusi si in incaltaminte, daca picioarele iti transpira peste masura.

Ulei de cocos impotriva actiunii clorului. Apa de la piscina contine o cantitate semnificativa de clor, ceea ce ar putea afecta podoaba capilara. Pentru a evita uscarea parului, maseaza-l pe toata lungimea , inainte de a intra in piscina, cu putin ulei de cocos.

Nu cumpara un nou fond de ten. Chiar daca te-ai bronzat, nu e neaparat sa cumperi un fond de ten mai inchis. E suficient sa adaugi bronzer lichid in fondul pe care-l ai deja. Fa combinatia si amesteca bine pana obtii nuanta ce se potriveste pielii tale.

Elastice pe ochelarii de soare. De multe ori, ochelarii de soare aluneca de la ochi cand ti-e lumea mai draga. Evita neplacerea, punand doua elastice subtiri pe fiecare brat al ochelarilor, la capat.

Protej-slip, antitranspiratie. Vara transpiram cu totii peste masura. Adesea, transpiratia e vizibila la subrat. Pentru a impiedica acest moment neplacut, aplica un roitej-slip pe sub tricou, in zona subsuoarei. Evident, fii atenta ca tricoul sa aiba maneca suficient de lunga, astfel incat protej-slip-ul sa nu se vada.

Cuburi cu aloe vera impotriva arsurilor provocate de soare. Uneori, exagerezi cu bronzatul, iar asta iti aduce usturime la nivelul pielii. Pentru a o calma, aplica nistel gel de aloe vera. Sau, mai bine, ingheata gelul respectiv in cuburi pe care, apoi, le vei aplica pe zona afectata.

Metoda impotriva caderii sutienului fara bretele. Daca acest tip de sutien tot aluneca, ai la indemana un lipic special cu care sa-l fixezi.

Fusta antivant. Nu trebuie sa mai ai grija fustei care se ridica atunci cand vantul devine furios! Ia cateva monede si aplica-le pe partea interioara a fustei, in zona cusaturii. Fixeaza monedele cu niste banda adeziva si problema e rezolvata!

Punga pentru telefon este foarte folositoare, mai ales cand mergi la plaja. Nisipul ar putea produce pagube serioase mobilului tau, asa ca trebuie sa-l protejezi. Introdu telefonul intr-o punga ziplock(cu fermoar). Vei putea sa-l folosesti prin punga, deoarece aceasta e transparenta, iar nisipul si alte impuritati nu vor patrunde in zonele sensibile ale telefonului.

Citeste si: Cum sa pastrezi un corp frumos si sanatos. Incearca sistemul Katsuzo

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Unii cred ca numai barbatii pot aprecia frumusetea unei femei. Nu e adevarat! Barbatii nu sunt singurii...
Femeia este diferita de barbat. Am auzit cu totii aceasta expresie, macar o data in viata. Ea...
Orice femeie, mai devreme sau mai tarziu, incepe sa realizeze ca imbatraneste, facand astfel tot posibilul sa...