Trucuri de frumusete. Orice femeie le poate pune in practica

Trucuri de frumusete. Orice femeie le poate pune in practica

Toate pasionatele de frumusete si ingrijire sa fie pe receptie! Statul in fata oglinzii cu orele, cautarea disperata a aspectului perfect, grija exagerata pentru look, toate sunt elemente ce pot deveni foarte obositoare. Ei bine, afla ca nu mai esti nevoita sa faci toate astea in fiecare zi, aproape cu obsesie. Exista trucuri de frumusete simple care iti vor usura demersul. Despre acestea, in cele ce urmeaza.

Trucuri de frumusete. Orice femeie le poate pune in practica:

Ciupeste usor pielea de sub ochi. Acest test va ajuta sa descoperi care e tratamentul potrivit impotiva cearcanelor. Pur si simplu prinde cu blandete pielea moale de sub ochi. Zona nu mai e intunecata? Atunci ai o piele subtire, caz in care ai nevoie de o crema de ochi cu vitamina C. Aceasta va indeparta cearcanele. in schimb, daca pielea ciupita raman inchisa la culoare, atunci e necesar un produs cosmetic care sa echilibreze culoarea. Iti recomandam crema de ochi cu retinol. Cercurile intunecate de sub ochi vor disparea.

Periaza buzele. Foloseste o peiruta de dinti scoasa din uzul clasic pentur a peria cu blandete buzele. Astfel, le vei exfolia, facandu-le sa arate mai sanatoase. Frecarea favorizata de periuta de dinti ajuta la indepartarea pielii moarte de la nivelul buzelor. Acum ai bze netede si moi, pregatite pentru rujul preferat!

Fa slugging. Slugging-ul reprezinta utilizarea excesiva a uleiurilor si cremelor pentru a hidrata pielea sau parul. Beneficiile sale sunt incontestabile. Vei avea o piele hidratata, stralucitoare si moale precum funduletul unui bebelus. Mai intai, inmoaie fata cu apa. Aplica, apoi, crema hidratanta pe pielea deja umeda, inainte de a bloca umiditatea cu folie de plastic. . Aplicand-o pe piele peste crema hidratanta, mentii umiditatea, ceea ce inseamna ca pielea se va hidrata, absorbind mai multa umiditate.

Maseaza ganglionii limfatici. Ganglionii limfatici pot acumula o multime de lichide, provocand umflare. Asadar, daca fata ta este adesea umflata, ar putea fi un semn al retentiei de apa provocate de ganglionii limfatici de la axile care nu se dreneaza in mod corespunzator. Pentru a remedia aceasta problema, ofera fetei si gatului un masaj usor pana la subsuoara, incepand de la fata si continuand in jos.

Scapa de ulcior cu ulei de ricin. Urciorul/ulciorul/ orgeletul este un mic furuncul care apare la radacina genelor. Practic, o glanda se inflameaza marginea pleoapei, acolo unde genele se intalnesc cu pleoapa. Urciorul apare ca o bubita rosie, umflata, ce arata ca un cos. Este adesea sensibil la atingere. Poate fi, adesea, cauzat de acumularea de uleiuri si murdarie. Pentru a scapa de problema, aplica putin ulei de ricin pe ulcior cu ajutorul unui Q-tip. Dupa cateva zile , ulciorul se va micsora, iar zona va fi mai putin rosie si umflata. Uleiul de ricin este foarte eficient impotriva infectiilor bacteriene, asa cum este si ulciorul.

Trateaza acneea cu gel cu sulf. Aplicarea gelului cu sulf poate fi o modalitate excelenta de a elimina acneea in timp, o tehnica care a fost folosita inca din vremea Cleopatrei. Acest gel are proprietati antibacteriene care vor ajuta la eliminarea acneei, precum si a rozaceei. Poti sa folosesti gel, crema sau produse de spalare, lotiuni si spume care pot ajuta la reducerea acneei.

Stimuleaza cresterea parului cu apa florala de rozmarin. Aceasta nu numai ca ajuta la stimularea cresterii parului, dar poate reduce si matreata. Uleiul de rozmarin este la fel de eficient precum Minoxidil (Rogaine), un medicament pentru cresterea parului. Fierbe, asadar, cateva tulpini proaspete de rozmarin in apa timp de 20 de minute. Muta apa de rozmarin intr-un pulverizator. Aplica apa de rozmarin la radacina parului o data pe zi. Pastreaza apa la frigider, dar nu mai mult de o saptamana.

Maseaza muschiul platisma. Muschiul platisma ar putea fi considerat muschiul tineretii, deoarece de sanatatea sa depinde si felul cum arata chipul tau. Unul dintre semnele vizibile ale imbatranirii este caderea fetei. Muschiul platisma conecteaza fata inferioara cu pieptul, iar si atunci cand devine tensionat, trage in jos toate structurile fetei. Maseaza, asadar, usor acest muschi, ruland pielea in sus, in sectiuni(ridica pielea slabita usor spre gat). Facand acest masaj in mod regulat, vei incetini procesul de imbatranire: creste fluxul sanguin in zona si implicit productia de colagen.

Bea apa din seminte de coriandru pentru a reduce balonarea. Extractul din seminte de coriandru poate imbunatati sanatatea intestinala, favorizand o digestie sanatoasa. Semintele de coriandru sunt, de asemenea, bune pentru reducerea balonarii. Pune cateva seminte proaspete de coriandru intr-un pahar de apa si lasa-le la inmuiat peste noapte. A doua zi de dimineata strecoara semintele si bea apa ramasa. Coprul va digera mai bine alimentele si va reduce, astfel, balonarea.

Citeste si: Trucuri de frumusete care te vor ajuta sa economisesti bani

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Timpul trece si moda se schimba, insa lupta pentru frumusete nu dispare, mai ales pentru reprezentantele sexului...
Trucurile de frumusete sunt necesare, mai ales in cazul femeilor. Din pacate, nu toate sunt sanatoase. Cand...
O persoana frumoasa, atractiva, are multe atuuri in societate, mai ales daca devine cunoscuta: poate gasi job-ul...