7 solutii simple pentru a scapa de ridurile de pe piept

7 solutii simple pentru a scapa de ridurile de pe piept

Pielea pieptului este la fel de sensibila precum cea a fetei. Din pacate, multe femei uita acest aspect si neglijeaza zona. Fara o hidratare potrivita si prin expunerea exagerata la razele solare, pielea pieptului se poate umple prematur de riduri. Din fericire, procesul este reversibil. Iata cateva modalitati simple prin care poti scapa de ridurile din zona pieptului:

Dezvolta obiceiul de a dormi pe spate. Dormind intr-o parte sau pe burta, iti vei agresa pielea pieptului, care nu va fi deloc relaxata, iar ridurile se vor forma destul de repede. Pentru a evita aceasta neplacere, obisnuieste-te sa dormi pe spate. Poti fixa o pernita sub genunchi sau doua perne pe ambele parti ale corpului, pentru a ramane in aceasta pozitie peste noapte. In plus, dormind pe spate, vei evita si lasarea sanilor!

Rasfata-te cu o masca de piept facuta acasa. Relaxeaza-te in timp ce obtii intinererirea pieptului, aplicand o masca pentru piept pe baza de aloe vera. Taie o frunza de aloe, indeparteaza-i coaja si aplica gelul pe piept. Lasa-l sa actioneze timp de 20 minute. Aloe vera mentine umiditatea naturala a pielii , astfel incat aceasta sa nu se deshidrateze. Acest tratament simplu va preveni formarea ridurilor, iar pielea va straluci.

Nu te spala cu apa fierbinte direct pe piept. Temperaturile ridicate ale apei inlatura uleiurile naturale ale pielii, lasand-o uscata si facilitand aparitia ridurilor. Asadar, lasa apa sa curga direct pe cap, umeri si spate.

Antreneaza sanii. Daca muschii pieptului sunt antrenati, atunci pielea este mai putin predispusa la actiunea nedorita a gravitatiei. Ofera mai multa fermitate pielii si muschilor, cu un antrenament simplu. Fa 20 flotari in fiecare zi, inainte de a face un dus. Procesul de imbatranire a pielii pieptului va fi incetinit.

Poarta sutienul potrivit. Ai grija sa porti masura potrivita de sutien! Daca sanii tai raman in pozitia fireasca prin intermediul unui sutine de sustinere, atunci pielea nu se va lasa prea curand. De asemenea, aplicand un sutien potrivit, vei reduce frecarea pielii. Asta inseamna piele mai neteda si riduri mai putin vizibile.

Ofera pielii suficient oxigen prin masarea pieptului. Masajul toracic stimuleaza fluxul de sange in zona, impiedicand procesul de imbatranire. Aplica putin hidratant pe degete si maseaza apoi , cu miscari circulare, zona pieptului. Este un mod minunat de a te relaxa si de a mentine sanatatea pielii tale.

Aplica protectie solara. Daca iti place sa tai mult la soare, e bine sa protejezi si pielea pieptului de actiunea razelor UV. Acestea afecteaza rapid pielea pieptului, care este foarte sensibila. Astfel, ridurile se vor instala repede. Pentru a preveni acest lucru, aplica zilnic protectie solara mai mare de 30.

Citeste si: Cum sa te mentii SANATOASA. 15 lucruri IMPORTANTE despre SANI

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Unele actiuni cotidiene aparent inofensive pot avea efecte secundare negative pe termen lung pentru pielea noastra. De...
Chirurgie plastica? Botox? Oamenii(cu predilectie femeile) fac multe lucruri pentru a ramane tineri cat mai mult timp....
Imbatranirea este un proces de care nimeni nu scapa. Pe langa scaderea imunitatii care provoaca slabirea organismului...