Vrei o schimbare de look? Tine cont de aceste sfaturi

Vrei o schimbare de look? Tine cont de aceste sfaturi

Schimbarea culorii parului, a formei sprancenelor sau pur si simplu aplicarea machiajului intr-un mod diferit - chiar si cele mai mici modificari pot influenta felul in care aratam. Schimbarea te va face sa te simti diferit. Oamenii de stiinta au descoperit ca vopsirea parului, de exemplu, iti poate m,ari nivelul de incredere, aducand satisfactie si eliminand stresul!

Vrei o schimbare de look? Tine cont de aceste sfaturi:

1. Schimbarea culorii parului tau:

- piele in subton cald – foloseste nuante reci de blond; daca ai tenul deschis (va neutraliza roseata), iar tonurile de maro mai reci (ciocolata neagra, castana etc) se vor potrivi daca ai un ten mediu. Ai un ton profund? Cauta culori maro calde (caramel, maro auriu etc. pentru a completa profunzimea pielii

- piele in nuante reci – incearca o vopsea in tonuri calde. Cei cu pielea deschisa ar arata grozav cu parul auriu si de culoarea caramelului. Pentru a evita sa arati spalacit, vopseste-ti parul auriu sau chihlimbar, daca ai un ton mediu al pielii. persoanele cu nuante mai profunde ale pielii arata grozav cu parul natural inchis la culoare sau pot adauga culoare ciocolata pentru a neutraliza tonurile reci ale pielii.

- piele in subton neutru inseamna ca, in general, poti folosi o gama mai larga de nuante. Pielea deschisa arata grozav pe o nuanta blond capsuna, aramiu si chihlimbar. Cei cu ten mediu pot incerca diferite nuante de negru, cum ar fi espresso. Persoanele cu un ton profund al pielii pot folosi culori vibrante, cum ar fi rosu auburn, maro-roscat etc.

2. Alegerea tunsorii. Exista multe lucruri pe care ar trebui sa le iei in considerare inainte de a tunde parul, de exemplu, forma fetei tale. Un alt lucru de care trebuie sa tii cont este textura parului tau:

- par fin/subtire - aplica o minima tunsoare gradata, de exemplu, bob sau pixie. Pentru ca parul sa para mai voluminos, poti folosi produse de texturare sau aplicatii chimice wave/root lift.

- par cu textura medie. Intai de toate , trebuie sa stii ce doresti. Un par mai fin sau unul mai gros? In primul caz, incearca tunsori scurte cu briciul. Daca doresti mai mult par, aplica o tunsoare gradata. Poti alege un bob simplu sau un par lung in straturi pana la umeri.

- par cu textura aspra. Este o idee buna sa diminuezi volumul. De aceea, acest tip de par are nevoie de tunsoare in straturi sau cu briciul. Pe langa faptul ca arata bine, aceste coafuri te vor ajuta sa ingrijesti mai bine parul. Ia in considerare o tunsoare pixie sau un bob rotund.

3. Schimbarea formei sprancenelor. E dificil sa indrepti sprancenele, uneori.. Din fericire, exista o tehnica ce usureaza putin aceasta sarcina:

- plaseaza creionul vertical pe laterala nasului. Punctul in care creionul se intalneste cu sprancenele ar trebui sa fie punctul de plecare;

- pune creionul langa nas, dar de data aceasta, intoarce-l pe diagonala, astfel incat sa se intinda deasupra ochiului. Punctul in care creionul se intalneste cu creasta sprancenei este locul unde ar trebui sa fie arcul sprancenei.

- acum vei stabili unde se termina spranceana. Pune creionul pe laterala nasului si aliniaza-l cu coltul ochiului. Finalul trebuie sa fie paralel cu punctul de pornire al sprancenelor.

4. Aplicarea fardului:

- fata ovala - aplica pe intreaga surpafata a pometilor. Evita golul de sub os pentru a face pometul sa para mai sus;

- fata patrata - aplica fard sub pometi;

- fata lunga – aplica fard sub ochi(in zona interioara o ochilor). Intinde bine produsul pentru a te asigura ca se extinde sub varful nasului. Aceasta tehnica iti va face fata sa arate mai scurta;

- fata in forma de inima - aplica fardul in zonele exterioare al pometilor, incepand de la ureche si continuand spre centrul fetei. Astfel, fata ta va parea mai ovala;

- fata rotunda - aplica fardul incepand din zona urechii in jos pe pomete. Poti aplica si pe barbie, pentru ca fata ta sa para mai lunga. maturati niste fard de obraz pe barbie pentru a face fata sa para putin mai lunga;

- fata triunghiulara: aplica fard in forma de V incepand din partea de sus a pometilot. Intinde produsul spre tample. Vei echilibra caracteristicile fetei.

Citeste si:  Obiceiuri de dimineata care iti pot deteriora pielea

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Look-ul conteaza pentru orice om, indiferent cat de ancorat este sau nu in lumea modei. Conform unui...
Tendintele in moda se schimba constant, devin repede depasite si uneori dispar intr-o clipita. Avem exemplul posetei...
Naturaletea a fost intotdeauna in tendinte. In zilele noastre, multe reprezentante ale sexului frumos petrec mult timp...