Cum sa arati excelent fara sa te machiezi

Cum sa arati excelent fara sa te machiezi

Naturaletea a fost intotdeauna in tendinte. In zilele noastre, multe reprezentante ale sexului frumos petrec mult timp incercand sa se machieze discret, astfel incat sa para cat mai naturale. Trebuie sa stii ca respectarea unor reguli de frumusete te poate ajuta sa arati grozav fara sa folosesti produse pentru fata!

Cum sa arati excelent fara sa te machiezi:

Transforma sprancenele. Pe un chip fara machiaj, sprancenele sunt in centrul atentiei. Da forma spreancenelor in functie de forma fetei. Daca este necesar, nuanteaza sprancenele cu vopsea sau henna. Cand alege culoarea, asigura-te ca se potriveste cu nuanta parului. Daca nu te-ainascut cu sprancenele groase, aplica zilnic pe ele un amestec de ulei de ricin si vitamina A. Dupa cateva saptamani, vei observa transformarea uimitoare a sprancenelor.

Scoate ochii in evidenta. Pentru a crea senzatia unor ochi mai mari, foloseste un ondulator de gene, apoi aplica gel transparent pe ele. Poti chiar sa aplici chiar si extensii de gene. De asemenea, trebuie sa scapi de cearcanele de sub ochi. Incepi cu o dieta sanatoase. Cercurile intunecate pot fi rezultatul unei deficiente de fier sau de vitamina B (ficatul si carnea rosie contin cantitati mari din acestea). Nu uita sa alegi cremel pentru ochi cu efect de albire sau cu retinol. Compresele vechi cu menta sau ceai verde sunt, de asemenea, foarte utile.

Albeste dintii. Un zambet luminos adauga un plus enorm oricarei imagini. Prin urmare, ai grija de dinti tai.. Foloseste pasta de dinti cu efect de albire, mai ales dupa ce ai baut cafea sau vin. Nu folosi acest tip de pasta in exces, deoarece e foarte dura!

Ai grija de buzele tale. Hidratarea si exfolierea rezonabila sunt importante pentru fata pentru buzele tale. Foloseste balsamuri pentru buze, pe care le poti inlocui, uneori, cu ulei de masline sau orice alt ulei natural. O data pe saptamana, maseaza buzele cu o periuta de dinti moale, imuindu-le, in prealabil, cu putin zahar.

Ingrijeste-ti parul. Culoarea plictisitoare a parului si o tunsoare demodata nu se potrivesc cu o fata nemachiata. Alegeti coafuri simple si culori naturale. Optiunile mai drastice sunt nepotrivite aspectului natural. Tunde in mod regulat varfurile despicate, utilizeaza produse cu protectie termica si nu uita de produsele de ingrijire. Uleiul de cocos poate adauga stralucire parului tau. De asemenea, ajuta la combaterea matretii si a uscaciunii. Clateste periodic parul cu extracte din plante fierte (salvie si coaja de stejar pentru brunete, musetel si tei pentru blonde). Podoaba capilara va fi mai stralucitoare.

Foloseste protectie solara. Razele ultraviolete favorizeaza aparitia ridurilor . De asemenea, pot provoca anumite forme de cancer de piele. Persoanele cu pielea deschisa la culoare sunt afectate cel mai mult. Prin urmare, produsele cu protecite solara trebuie utilizate pe tot parcuruslui anului, nu doar pe plaja in sezonul estival!

Nu uita de ten. Cosmetologii ne sfatuiesc sa ne spalam de 2 ori pe zi pe fata! Unii sustin ca ar fi bine sa facem asta doar inainte de culcare! Dimineata, in schimb, putem folosi lapte demachiant, lotiune sau un cub de gheata. Este indicat sa nu freci prea mult pielea. Sunt utile si mastile de fata o data pe saptamana. Daca pielea ta nu este prea sensibila, o poti exfolia usor folosind diferite produse specifice.

Dormi suficient. Un somn adecvat (intre 7-9 ore) este esential pentru o piele sanatoasa. Mergi la culcare pana la ora 23, deoarece, dupa miezul noptii, corpul incepe sa produca unul dintre principalii hormoni ai frumusetii - melatonina. De asemenea, ar fi bine sa dromi pe spate pentru a reduce aparitia prematura a ridurilor.

Evalueaza-ti dieta. Studiile confirma o legatura directa intre starea pielii noastre si alimentele pe care le consumam. Pestele marin gras, uleiurile vegetale, semintele si nucile sunt esentiale pentru o piele sanatoasa. Ele reprezinta o sursa de acizi grasi, vitamina E si caroten, ce reprezinta principalele arme in lupta impotriva radicalilor liberi. Produsele lactate ar trebui, de asemenea, incluse in meniu, deoarece sunt cheia unei microflore sanatoase.

Alege hainele in culori potrivite. Alegerea corecta a culorii hainelor dezvalui si un ton al pielii ce pare uniform, fara defecte si mai expresiv! Pielea fara fond de ten arata mai palida si de aceea este important sa nu amplifici senzatia alegand nuante prea intunecate si reci. Albul nu este, de asemenea, cea mai buna optiune. Cele mai potrivite sunt culorile stralucitoare pure: albastru, turcoaz, smarald, piersica.

Citeste si: Machiajul tau arata ieftin? Te invatam cum sa il faci ca la carte

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Arta de a aplica machiajul zilnic poate fi cu adevarat distractiva si plina de satisfactie, dar uneori...
Scoala este esentiala pentru educatia si pentru viitorul oricarei persoane. In aceasta institutie, insa, nu te duci...
Look-ul conteaza pentru orice om, indiferent cat de ancorat este sau nu in lumea modei. Conform unui...