Cum poti determina diferite persoane sa te urmareasca pe Instagram?

Cum poti determina diferite persoane sa te urmareasca pe Instagram?

Instagram este o aplicatie pentru iPhone, iPod Touch, iPad, Android si Windows Phone care permite utilizatorilor sa incarce poze in comunitatea Instagram sau in alte retele de socializare.

Iata cateva sfaturi despre cum puteti determina diferite persoane sa va urmareasca pe Instagram:

1

Participarea in Comunitatea Instagram:

- Uitati-va la mai multe pagini. Inainte sa incarcati poze si sa va asteptati ca oamenii sa va urmareasca activitatile, incercati sa intelegeti care este mersul lucrurilor in comunitatea Instagram.

- Vizualizati activitatea utilizatorilor preferati. Daca publicati poze pe care anumiti utilizatori le considera interesante, acestia va vor urmari activitatea si ii vor incuraja pe altii sa faca la fel.
Postati comentarii la pozele care va plac. Odata ce v-ati obisnuit cum sta treaba pe Instagram, puteti incepe sa scrieti comentarii la pozele care va inspira. Daca va aratati bunele intentii, activitatea voastra va fi urmarita de mai multi utilizatori.

- Gasiti-va prietenii si adaugati-i in lista voastra. Acest lucru se poate face prin setarea @(YourAccountName) din dreapta. Multor utilizatori le place sa urmareasca activitatea persoanelor care au multe vizualizari. De aceea este greu sa aveti multe vizualizari de la inceput. Asadar, este important sa va atrageti prietenii din alte retele sa va urmeasca pe Instagram.

2

Aranjarea paginii Instagram

- Selectati pozele pe care le incarcati. Cel mai bun mod de a face rost de cat mai multe vizualizari este prin incarcarea de poze interesante pentru alti utilizatori.

- Modificati pozele. Una dintre cele mai populare si mai inedite optiuni Instagram este aceea prin care se pot adauga culori si umbre pozelor. Astfel pana si pozele cele mai simple pot deveni interesante. Jucati-va cu nuantele si formele, pentru a crea imagini captivante.

- Folositi hashtags. Acestea va pot ajuta sa atrageti utilizatori, care cauta un anumit tip de poze sau anumite teme.

- Geotag. Utilizatorii Instagram sunt interesati de poze din locatii cunoscute. Daca aplicati geotaggs pozelor, Instagram va va arata si alte poze din aceeasi locatie.

- Faceti-va contul public. De pe pagina Settings, mergeti la "Edit your profile" si asigurati-va ca optiunea "photos are private" nu este bifata. Aceasta setare va permite altor utilizatori Instagram sa va urmeasca activitatea si sa va vizualizeze pozele fara permisiunea voastra.

- Dati share pozelor Instagram si pe alte retele de socializare. Acest lucru va permite prietenilor din alte retele si utilizatorilor Instagram sa va gaseasca pozele si sa va urmareasca activitatea pe Instagram.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Instagram este una dintre cele mai populare retele mobile de socializare, in care pot fi incarcate poze...
Atingerea pragului de 10 000 de urmaritori pe Instagram este o etapa interesanta si importanta, in egala...
Aproximativ un miliard oameni din intreaga lume folosesc Instagram in fiecare zi! Aceasta retea a incetat de...