Google. Topul cautarilor din Romania in 2021

Google. Topul cautarilor din Romania in 2021

Pandemia a dominat vietile oamenilor si in 2021! Romanii, precum majoritatea cetatenilor lumii, sunt in continuare sub impresia Covid 19. S-au schimbat, insa, anumite nuante fata de anul 2020. Asta arata listele cu cele mai populare cautari de pe google. Sa vedem, asadar, ce le-a captat atentia conationalilor nostri in 2021!

Pandemia Covid 19. De la virus, restrictii si chestiuni generale la vaccin si reluarea activitatii normale. Romanii iubesc sportul, mai ales fotbalul. Asa se face ca topul cautarilor populare de pe google in 2021 a fost dominat de Euro 2020, turneul final care, din cauza pandemiei, s-a desfasurat in 2021. In top 3, urmeaza cautarile legate de mult discutatul certificat verde si cele care au tinut de loteria vaccinarii. In clasamentul cautarilor populare, apare si celebrul serial coreean Squid Game, cu record de vizualizari pe platforma Netflix. De asemenea, romanii s-au aratat interesati de revelatia tenisului feminin, Emma Raducanu, jucatoarea din Marea Britanie cu origini romano-chineze. Moartea artistului Petrica Matu Stoian pare sa-i fi marcat pe concetateni, daca ne uitam la clsamentul cautarilor populare Google.

 

Sectiunea cand si ciudateniile sale. Aceasta intrebare se afla in mod frecvent pe buzele romanilor. Pe primul loc in acest top a fost intrebarea cand incepe scoala?, un interes cumva normal, avand in vedere bulversarea caparuta in programul scolar din cauza epidemiei Covid 19. Black Friday, Floriile si Pastele au fost alte teme de interes. Poate cea mai surprinzatoare cautare la aceasta sectiune a fost cea legata de ziua in care se pune...busuiocul sub perna :)

 

Educatia, prioritara! Cum scriam si mai sus, educatia a avut de suferit din cauza restrictiilor generate de Covid 19. Digitalizarea cumva fortata a acestui domeniu si nevoia de instrumente adaptate, inclusiv pentru predarea online, a determinat o crestere a cautarilor pe acest segment.

 

Google Romania 2021. Cautari pe categorii:

 

Citeste si: Google. Topul cautarilor din Romania in 2020

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pandemia de Covid 19 ne-a schimbat modul de a gandi, dar si felul in care actionam. Astfel,...
Curiozitatea este o manifestare fireasca ce ne-a permis evolutia de-a lungul anilor. Suntem curiosi si bine facem,...
In era tehnologiei avansate si a conexiunii la internet de mare viteza, poti gasi informatii despre aproape...