Google

Lista articolelor despre google pe AflaCum.ro

Articole despre google

Citeste cele mai noi articole despre google publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre google, pe AflaCum.ro!

Google Chrome dispune de o gestionare a parolelor convenabila, prin care poate completa in mod automat formulare, daca doriti sa salvati anumite informatii.

De exemplu, atunci cand va logati pe un cont de internet, cum ar fi Facebook, Google Chrome va intreaba daca doriti sa vi se salveze parola.

Iata cum puteti gestiona parolele salvate in Google Chrome:

Asemenea altor servicii de Internet, Google aduna informatii despre utilizatori, lucru care poate fi destul de deranjant.

Iata cum va puteti lua masuri de securitate avansate in Google:

Accesati pagina My Google Account, de unde puteti inchide sau inlatura Web History, Location History si App History.

Vrei ca Google sau Bing sa nu mai stie ce ai cautat pe internet? Atunci trebuie sa iti stergi istoricul cautarilor de pe internet.

Google si Bing inregistreaza cautarile pentru a accelera pe viitor timpul necesar cautarii rezultatelor, iar browser-ele inregistreaza toti termenii cautati, precum si istoricul navigarii tale pe internet.

Toate acestea pot creea situatii jenante in momentul in care membrii familiei sau prietenii se afla in preajma ta cand accesezi computerul. Pentru a evita astfel de situatii neplacute, si altele, te vom invata cum sa stergi istoricul cautarilor si al navigarii pe internet.

Exista mai multe motive pentru care ai nevoie de un cont de Gmail Business. Este eficient, sigur, usor de utilizat, accesibil, optiuni multiple, iti ofera 25 GB spatiu, si nu in ultimul rand, este gratuit!

Daca aceste caracteristici te-au convins si doresti sa-ti creezi un cont de Gmail Business, articolul acesta te va ajuta sa faci acest lucru. Este foarte simplu.

Acceseaza site-ul Google. Fa click pe pictograma Gmail care se afla in partea superioara a ecranului, in partea dreapta.

La inceputul acestui an, Google Search a introdus o aplicatie online care ii permite fiecarui utilizator de Internet sa caute diverse alimente si numarul de calorii pe care le contin acestea.

Astfel programul informatic de nutritie de la Google permite utilizatorilor sa afle informatia dorita pentru minim 1000 de alimente. Daca anii trecuti te intrebai cate fibre exista intr-un morcov sau cate calorii gasesti in clasicele floricele, acum aceasta informatie apare pe Google daca scrii in caseta de cautare termenii cheie care te intereseaza.

Daca te intereseaza cate calorii contine o leguma, spre exemplu, poti sa intrebi: Cate calorii contine o rosie? Iar Google iti raspunde prompt: o rosie de aproximativ 100 de grame are 18 calorii.

Iata 3 pasi care va ajuta sa va gasiti telefonul sau tableta folosind Google:

Configurarea dispozitivului cu android:

- Mergeti la android market si instalati Google Apps Device Policy Application.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

In cazul in care ti-ai facut un cont YouTube, dar dupa ceva timp ai realizat ca fie...