Setari Facebook foarte utile pe care, cel mai probabil, nu le folosesti

Setari Facebook foarte utile pe care, cel mai probabil, nu le folosesti

In zilele noastre este foarte dificil sa mai gasesti o persoana fara un cont de Facebook. Totusi, putini utilizatori cunosc tot potentialul acestei retele sociale. Sunt anumite functii foarte utile care inca nu sunt folosite la scara larga.

Setari Facebook foarte utile, dar destul de nepopulare:

Poti citi mesajele ascunse. Putina lume stie ca Facebook are doua casute de e-mail. Unul dintre ele este pentru mesajele de la prieteni, cealalta de la persoane care nu sunt prietene pe Facebook cu tine. Daca nu stiati despre a doua cutie postala, atunci cel mai probabil ai ratat invitatiile la diferite evenimente ale prietenilor prietenului tau sau propuneri de intalnire de la fostii colegi de facultate. Pentru a citi aceste mesaje, trebuie sa faci clic pe pictograma Mesaj, apoi sa apesi pe Cereri noi de mesaje. Vei vedea instant mesajele care nu stiai ca exista...

Verifica unde esti conectat/a. Fa clic pe o mica sageata aflata in coltul din dreapta sus al ecranului. Selecteaza Setari, apoi, Securitate si conectare , unde vei gasi casuta Unde te-ai conectat. Acum poti vedea toate browserele de pe care te-ai conectat la Facebook. Pentru a te deconecta de la orice browser, fa clic pe Deconecteaza-te din dreapta fiecarui browser.

Protejeaza-te de hackeri. Daca ai indoieli cu privire la sistemul de securitate Facebook, poti utiliza sectiunea Aprobari autentificare din fila „Securitate”. Sistemul de securitate va cere o parola atunci cand te vei conecta de pe un nou dispozitiv. O parola va fi trimisa pe telefonul tau si astfel te vei putea loga!

Alege ce  seva intampla cu contul tau dupa ce mori. Suna sinistru, insa e in legea firii. Poti alege sa inchizi contul, dupa disparitia ta sau sa poti alege sa il lasi pe mana unui prieten. Mergi in Setari, apoi alege Setari cont memorial. Cel ales de tine nu va putea publica sau conversa in numele tau. Sarcina lui este sa iti schimbe fotografia de profil si sa raspunda la cererile de prietenie.

Esti nostalgic/a. Uneori, doresti, sa arunci o privire asupra vechilor noastre fotografii si a vechilor noastre conversatii cu cei mai buni prieteni. Pentru a face acest lucru, nu este nevoie sa derulezi la infinit in jos, ci poti sa faci clic pe pictograma punctelor de suspensie din profilul prietenului tau si sa alei apoi Vedeti prietenia.

Aminteste-ti vremurile din trecut  de pe Facebook. Aici ai ocazia sa vezi tot ce ti-a placut, ce ai comentat sau ai postat vreodata. Doar apasa pe Jurnalul de activitati. Ajungi in acest jurnal din sectiunea Setari si confidentialitate.

Citeste si: Cum sa schimbi numele pe Facebook de pe telefon

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Facebook ofera multe setari interesante utilizatorilor sai. Una dintre ele iti da sansa sa ascunzi lista de...
Contul de facebook poate fi dezactivat din dorinta proprie sau de catre angajatii sai, in cazul in...
Facebook-ul inca este cea mai populara retea de socializare din Romania( asta chiar daca retele precum Instagram,...