Cum sa schimbi numele pe Facebook de pe telefon

Cum sa schimbi numele pe Facebook de pe telefon

Vrei sa iti schimbi numele pe care il folosesti pe Facebook? O poti face direct de pe telefonul mobil. In plus, de pe smartphone poti adauga si o porecla pe contul de pe respectiva retea de socializare.

Daca ti-ai schimbat numele in urma unei casatorii, a unei nedorite dezmosteniri sau, pur si simplu, in urma unei decizii strict personale, Facebook iti ofera posibilitatea de a reintroduce noul nume. Iar procesul nu este posibil doar de pe tableta sau de pe laptop, ci si pe telefonul mobil.

Nu e deloc dificl sa iti chimbi numele pe Facebook. Dar trebuie sa tii cont de cateva limitari:

- nu ti se permite sa utilizezi $imboluri, num3r3, elemente de punctuatie, caractere care se repeta sau capitalizare CiuData, atunci cand iti scrii numele pe Facebook.

- sunt interzise si cuvintele ofensatoare sau combinatiile de caractere din mai multe limbi precum rusa, mandarina sau coreeana.

Ce trebuie sa faci pentru a schimba numele de pe telefonul mobil:

- intra in aplicatia de mobil omonima in meniul principal folosind cele trei linute, in dreapta sus pe Android sau dreapta jos pe iOS.

- alege optiunile Settings si Account Settings, daca ai interfata in limba engleza sau Setarile Contului, daca interfata e in romana.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Telefoanele inteligente au inlocuit, deja, foarte multe dispozitive folosite de omul modern. Iar aplicatiile noi disponibile pentru...
Nu este un secret pentru nimeni faptul ca viata devine mai usoara atunci cand ai un telefon...
Hackerii pot accesa cu usurinta cam orice dispozitiv tehnologic conectat. Asadar, nici telefonul tau mobil nu este...