Cum sa schimbi numele pe Facebook de pe telefon

Cum sa schimbi numele pe Facebook de pe telefon

Vrei sa iti schimbi numele pe care il folosesti pe Facebook? O poti face direct de pe telefonul mobil. In plus, de pe smartphone poti adauga si o porecla pe contul de pe respectiva retea de socializare.

Daca ti-ai schimbat numele in urma unei casatorii, a unei nedorite dezmosteniri sau, pur si simplu, in urma unei decizii strict personale, Facebook iti ofera posibilitatea de a reintroduce noul nume. Iar procesul nu este posibil doar de pe tableta sau de pe laptop, ci si pe telefonul mobil.

Nu e deloc dificl sa iti chimbi numele pe Facebook. Dar trebuie sa tii cont de cateva limitari:

- nu ti se permite sa utilizezi $imboluri, num3r3, elemente de punctuatie, caractere care se repeta sau capitalizare CiuData, atunci cand iti scrii numele pe Facebook.

- sunt interzise si cuvintele ofensatoare sau combinatiile de caractere din mai multe limbi precum rusa, mandarina sau coreeana.

Ce trebuie sa faci pentru a schimba numele de pe telefonul mobil:

- intra in aplicatia de mobil omonima in meniul principal folosind cele trei linute, in dreapta sus pe Android sau dreapta jos pe iOS.

- alege optiunile Settings si Account Settings, daca ai interfata in limba engleza sau Setarile Contului, daca interfata e in romana.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Se inaspresc legile in ceea ce priveste utilizarea telefonului mobil in trafic! Daca soferii nu mai au...
Acumulatorul telefonului tau cedeaza mult prea repede? E firesc. Diversele aplicatii pe care le folosesti consuma energie...
Ecranul unui telefon este compus din sticla, partea tactila si ecranul LCD. Cand scapi mobilul sau cand...