Cum sa schimbi numele pe Facebook de pe telefon

Cum sa schimbi numele pe Facebook de pe telefon

Vrei sa iti schimbi numele pe care il folosesti pe Facebook? O poti face direct de pe telefonul mobil. In plus, de pe smartphone poti adauga si o porecla pe contul de pe respectiva retea de socializare.

Daca ti-ai schimbat numele in urma unei casatorii, a unei nedorite dezmosteniri sau, pur si simplu, in urma unei decizii strict personale, Facebook iti ofera posibilitatea de a reintroduce noul nume. Iar procesul nu este posibil doar de pe tableta sau de pe laptop, ci si pe telefonul mobil.

Nu e deloc dificl sa iti chimbi numele pe Facebook. Dar trebuie sa tii cont de cateva limitari:

- nu ti se permite sa utilizezi $imboluri, num3r3, elemente de punctuatie, caractere care se repeta sau capitalizare CiuData, atunci cand iti scrii numele pe Facebook.

- sunt interzise si cuvintele ofensatoare sau combinatiile de caractere din mai multe limbi precum rusa, mandarina sau coreeana.

Ce trebuie sa faci pentru a schimba numele de pe telefonul mobil:

- intra in aplicatia de mobil omonima in meniul principal folosind cele trei linute, in dreapta sus pe Android sau dreapta jos pe iOS.

- alege optiunile Settings si Account Settings, daca ai interfata in limba engleza sau Setarile Contului, daca interfata e in romana.

- vei folosi primul buton - General, in noua pagina de meniu.

- fa un tap pe numele tau si tasteaza un nou nume sau prenume.

- acceseaza meniul din partea de sus de pe aceasta pagina cu Alt nume. Acolo poti introduce un titlu, o porecla sau un nume de botez (optional).

- cand ai terminat toate aceste operatiuni, apasa butonul Salveaza de culoare albastra.

Retine! Numele si prenumele pot fi schimbate la un interval de minimum 60 zile. Altfel spus, alege cu grija numele, deoarece 2 luni cu acela vei defila pe Facebook!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Conectarea la Wi-Fi de pe telefon nu e deloc dificila. Asta daca esti putin familiarizat/a cu tehnologia....
Repornirea telefonului este o miscare necesara pentru a mentine viteza telefonului. Probabil, ai auzit destui specialisti in...
Te bucuri de noul tau telefon? E normal. Are designul dorit de tine, un ecran generos, se...