Cum sa scurtezi URL-uri

Cum sa scurtezi URL-uri

Scurtarea URL-urilor a fost facuta, pana de curand, de cei mai multi dintre noi cu ajutorul serviciului Google – goo.gl. Din pacate, reprezentantii acestei companii au decis sa inchida acest serviciu. Asadar, cu totii ar trebui sa cautam alte surse de scurtare URL.

Cum spuneam si la inceputul articolului, Google a inchis goo.gl. Daca accesezi aceasta pagina, o sa gasesti asta:

goo gl
Asadar, nu mai poti scurta URL-urile prin intermediul Google. Nu e motiv de panica, insa! Exista si alte servicii de calitate pe acest palier al online-ului. Iata care sunt acestea:

Bitly  e un serviciu vechi pe piata scurtarilor de URL. Poti scurta gratuit 500 de URL-uri personalizate sau 10.000 de URL-uri nepersonalizate. Mai mult, printr-o interfata simpla, poti aflacate persoane au dat click pe linkuri, de unde sunt si alte detalii ce-ti pot fi de folos. Mai multe detalii pe https://bitly.com/ .

TinyURL este cel mai simplu serviciu de scurtare a URL-urilor. Nu e necesar un cont, dar nici nu ofera statistici despre linkurile prescurtate. Doar le transforma intr-un URL. Poti accesa serviciul la https://tinyurl.com/

Rebrandly e un serviciu care ofera varianta de cont atat free cat si contracost. Avantajul sau? Poti crea propriul serviciu de scurtare al URL-urilor cu un domeniu achizitionat prin Rebrandly. Gasesti serviciul la adresa https://rebrandly.com/

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ni se intampla tuturor adesea sa nu putem accesa un link dintr-un e-mail printr-un simplu click. Acest...
Sa creezi un blog si sa postezi frecvent pe el articole despre ce te intereseaza poate fi...
Microsoft Outlook Express este unul din cele mai uzitate programe de citire si trimitere a email-urilor, inclus...