Cum sa maresti viteza de redare a filmelor

Cum sa maresti viteza de redare a filmelor

Vrei sa vizionezi un film pe repede inainte, fara a scapa, insa, scene importante? Ai posibilitatea de a mari viteza de redare a peliculei. Se poate in majoritatea playerelor care ruleaza pe site-urile de streaming, pe Youtube, pe Netflix sau chiar in cazul filmelor downloadate in computer.

Viteza de redare a metarialelor video este posibila, in general, de pe desktop sau de pe laptop.

Cum vizionezi un film online la viteza marita? Majoritatea site-urilor de speciatate ofera playerelor aceasta functie. De obicei, o regasesti in partea inferioara dreapta, ca in imaginea de mai jos. Iti sugeram sa alegi valorile 1,25 sau 1,5, deoarece la o viteza mai mare nivelul de perceptie va fi afectat.

speed 1

Cum vizionezi un material video pe Youtube la viteza marita? Acceseaza Settings( rotita din dreapta ecranului). Apoi, apasa pe Playback speed si din Normal alege viteza dorita.

speed 2speed 3speed 4

Cum vizionezi un film pe Netflix, Vimeo sau HBO Go la viteaza marita? Ai la indemana extensia Video Speed Controller disponibila in Google Chrome Webstore. Aplicatia se instaleaza rapid. Apoi, cand te uiti la un film, pozitioneaza cursorul in coltul din dreapta jos si o sa ai la dispozitie butoanele + sau – pentru a mari/micsora viteza de redare.

speed 5

Cum vizionezi un fim offline(pe desktop) la viteaza marita? Foloseste playerul de la VLC. Acesta permite ajustarea vitezei din meniul Playback, prin intermediul sectiunii Speed.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Netflix este o platforma online care pune la dispozitia abonatilor(contra cost – abonament fix) seriale, filme si...
Se pot scrie carti despre modul in care supereroii precum Robinson Crusoe sau Rambo(ca sa dam 2...
Miturile au devenit o parte integrantaa cinematografiei moderne. De aceea, uneori, tindem sa credem intamplari din filme...