Cum sa arati SIC. Nu mai folosi PUDRA pe timp de zi

Cum sa arati SIC. Nu mai folosi PUDRA pe timp de zi

Pudra este folosita de orice femeie cu scopul de a oferi rezistenta machiajului pe parcursul intregii zile. Totusi, ar fi bine sa renunti la acest obicei, deoarece pudra de fata nu e asa de inofensiva precum ti se spune. In plus, ea nu se mai foloseste pe timp de zi. S-a gasit deja un inlocuitor foarte eficient.

De ce sa nu mai utilizezi pudra pe timp de zi:

1. Incarca tenul. Folosita pentru a avea acel look perfect, flawless, pudra devine un dusman cand nu e aplciata cum trebuie: se obtine o piele cu efect de masca.

2. Accentueaza ridurile si usuca tenul. In cauzl tenului uscat, dar si cewlui matur, pudra nu e cea mai fericita alegere. Ridurile si zonele uscate ies in evidenta.

3. Reliefeaza tenul gras. Conceputa pentru acest tip de ten, pudra nu e mereu prietenoasa in asemenea situatii. Se intampla uneori ca pielea sa secrete prea mult sebum pe parcursul zilei, care in amestec cu pudra formeaza un mix deloc placut.

4. Poate contine substante periculoase. Acestea incarca porii si pot face rau, mai ales pe termen lung. Ai grija la conservanti si parabeni (Quaternium-15 e cel mai periculosputand provoca chiar cancer).

Cu ce sa inlocuiesti pudra. Solutia de inlocuire a pudrei este la indemana. Ne referim la argila. Iata avantajele utilizarii acestui produs:

- deblocheaza porii;

- reduce in mod natural productia de sebum;

- detoxifica si catifeleaza pielea;

- poate fi utilizata pe toate tipurile de ten si are chiar si efecte de regenerare si de diminuare a imperfectiunilor.

Ce trebuie sa faci:

- treci o pensula sau o discheta demachianta peste stratul de argila-pudra, apoi repartizeaza incetr pe ten, asa cum procedai si cu pudra.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Machiajul potrivit face minuni atunci cand vine vorba de imbunatatirea caracteristicilor tale naturale. Probabil ai observat, insa,...
O copilarie sanatoasa duce la o maturitate pe masura. Copilul trebuie sa creasca dupa anumite rigori, la...
Vremea rece, stresul si produsele pentru fata puternic parfumate pot afecta sanatatea pielii noastre. Pentru a contracara...