CALIBRUM ActiVin

Multivitaminele CALIBRUM ActiVin (mai corect polivitaminele si preparate poliminerale) sunt originale ca reactie la nevoile populatiei moderne pentru a suplini dozele optime de vitamine si minerale ale organismului.

Un produs cu multivitamine se caracterizeaza prin doua mari avantaje si anume: comfortul in utilizare (nu este necesar sa se utilizeze un numar de vitamine , totul find continut intr-o capsua), si dozarea optima (o cantitate de vitamine si minerale continut de produs corespunde precis la nevoile D-voastra pentru suplimentarea acestor substante). Compozitia asigura disponibilitatea biologica a acestor constituenti si maxima utilizare a acestora.

Despre vitamine

Vitaminele sunt substante care sunt necesare inevitabil de catre organism, dar in acelasi timp nu pot fi produse de organism. De aceea admnistrarea de vitamine trebuie facuta prin alimente vitaminele afecteaza aproape toate functiile corpului (de la sistemul imunitar pana la corecta functionare a metabolismului) lipsa lor sau prezenta in exces poate produce tulburari de sanatate.

Din pacate, modul modern de viata si modul de hranire nu sunt optime, si nu toate vitaminele si mineralele necesare pot fi obtinute din alimente. Exista riscuri de dezvoltare a unor stari cronice, boli cardiovasculare, tumori maligne, osteoporoza, procese degenerative variate asociate cu imbatranirea la foarte multe persoane.

Profesorii de la Universitatea Harvard, Kathleen M.Fairfield si Robert H. Fletcher, recomanda pentru toti pacientii adulti sa utilizeze 1 comprimat zilnic cu multivitamine recomandarea acestora se bazeaza pe beneficiile administrarii suplimentare de acid folic, vitamina B12 si B6 pentru profilaxia bolilor cardiovasclare, vitamina D, K si calcu pentru profilaxia starilr maligne si osteoporoza.

(Sursa: vitamine pentru boli cronice preventive la adulti, Autori: Kathleen M. Fairfield MD, Dr. PH; Robert H. Flethcher, MD, M. Sc.; publicat in junalul American periodic Medical asociaton – JAMA 2002, 287:3116-3126, si JAMA 2002, 287:3127-3129)

Calibrum® multivitamine

CALIBRUM® multivitamine contine toate elementele esentiale (13 vitamine, beta caroten, 14 minerale si in plus, o mixtura de flavonoide din struguri ActiVin GSE 2000) in compozitie care corespunde precis la stulul de viata din prezent si necesitatile de dieta a persoanelor active.

De aceea, utilizarea CALIBRUM® mltivitamine este recomandata de medici specialisti.

CALIBRUM® este utilizat ca supliment alimentar penru toti adultii care nu prezinta o balanta optima si alimente variate din diverse motive (de exemplu cateva portii de legume zilnic, o cantitate suficienta de fibre si produse lactate, etc.) necesarul zilnic este de 1 comprimat filmat CALIBRUM® multivitamine pentru toate persoanele aflate in activitate maxima.

(SURSA: Declaratie pe probleme de supliment de Vitamine si Minerale in Republica Ceha la produsul CALIBRUM®).

CALIBRUM® aduce ceva in plus

Specialistii nostrii urmeaza tot timpul cele mai noi tendinte in sfera de alimentatie sanatoasa si viata sanatoasa. Acestia strang informatii si date despre substantele care pot imbunatati compozitia CALIBRUM® multivitamine si chiar mai mult. In prezent ActiVin GSE 2000 se numara printre acestea.

Multi dintre D-voastra au auzit cu siguranta despre asa numitul paradox francez. Poporul francez este binecunoscut prin faptul de a fi gurmanzi si de aceea se supun riscului de depozitare a grasimilor. Totusi, de fapt se intampla invers. Poporul francez sufera de cresterea nivelului de colesterol, dar prezinta cea mai scazuta rata de boli cardiovasculare si ateroscleroza. Profesionistii atribuie acest fapt la consumul crescut de vin rosu, care este o alta caracteristica a poporului francez.

ActiVin GSE 2000 este o mixtura speciala de flavonoide obtinute din extractia din struguri rosii.

Ce se poate astepta de la ActiVin?

ActiVin exercita in general efecte pozitive asupra organismului, si pe deasupra se caracterizeaza prin numeroae proprietti protective. Faciliteaza relaxarea in mediul nefavorabil din jurul nostru, este eficient in profilaxia ingrosarii arterelor, de exemplu in scleroza arteriala. ActiVin GSE 2000 actioneaza impotriva depozitelor de colesterol in vase, impotriva inflamatilor (chiar in caz de boli cronice) si este implicat in imbunatatirea reactiilor imunitare ale organismului. Exemple interesante a efectului ActiVin GSE 2000 includ abilitatea de a proteja celulele de distrugere (in special la fumatori trebuie avuta grija) sau la reducerea riscului de infarct miocardic.

ActiVin este unul din cele mai importante substante ce asigura un stil de viata sanatos.

Efectele acestuia au fost verificate de numeroase studii clinice si experimentale.

Producator

ZENTIVA, a.s., U kabelovny 130, Dolny Mecholupy 102 37 Praga 10 Republica Ceha.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

One A Day Multivitamine este un supliment alimentar pentru adulti si copii pe baza de vitamine si...
Citeste prospectul medicamentului Ginsavit, capsule gelatinoase si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului ADVANCED FORMULA multivitamine si minerale si afla pentru ce este indicat si cum se...