Flucalm, solutie orala

Indicatii: Solutia orala FLUCALM este un adjuvant benefic in afectiuni respiratorii insotite de tuse spastica.

Doze si mod de administrare:

Adulti si copii cu varsta peste 6 ani: 1 lingurita (5 ml) de 3 ori pe zi, dupa mese.

Copii cu varsta intre 1 – 6 ani: o jumatate de lingurita (2,5 ml) de 3 ori pe zi dupa mese.

Nu se administreaza in mastoze, sarcina (gravidelor) si la sugari (copii sub 1 an).

Compozitie: 

Compozitie la 100 ml: extract din Cimbru de cultura (Thymus vulgaris) – 5g, ulei de anason stelat chinezesc (Illicium verum) – 1g, si excipienti: macroglicerol hidroxistearat, propilenglicol, sorbat de potasiu, sorbitol, glicerol, sucroza, caramel, apa purificata.

Mecanism de actiune: Solutia orala FLUCALM contine o combinatie a 2 extracte naturale vegetale, ulei de anason stelat (Illicium verum) si extract lichid de cimbru de cultura (Thymus vulgaris), avand un placut gust aromat. Anasonul stelat este un arbust originar din China, din ale carui fructe se extrag uleiuri volatile avand proprietati antispastice (bronhodilatatoare), antiseptice, carminative, tonice si stimulente.

Cimbrul de cultura este o planta aromata din frunzele si florile careia se extrag uleiuri volatile cu proprietati expectorante, cicatrizante, antiseptice si antispastice.

Cele doua extracte vegetale, datorita componentelor antispastice, calmante, tonice si nutritive, asigura un suport optim pentru copii si adulti in caz de tuse spastica si raceala, faringite, laringite, traheite, bronsite astmatiforme, guturai, in stari astenice care urmeaza dupa raceala si gripa.

Masuri de precautie: 

Supliment alimentar. A nu se depasi doza zilnica recomandata. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se consuma dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. Acest supliment alimentar nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat.

Ambalaj: Cutie cu un flacon continand 120 ml solutie orala.

Pastrare: A se pastra la temperaturi sub 30 C, in ambalajul original.

Producator: European Egyptian Pharm. Ind. Alexandria Egipt.

Importat de S.C. Pharco Impex 93 SRL, Str. Coriolan Marcius nr.23, sector 5, Bucuresti, Tel. 021-311.32.19, fax 021-311.32.58 Notificare: Nr. 2836 / 16.05.2008

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Fluimucil este indicat in tratamentul tuturor afectiunilor respiratorii care, in urma unei productii excesive de mucus si...
Cimbrul este o planta cunoscuta de majoritatea gospodinelor, deoarece aromatizeaza si condimenteaza multe mancaruri. Pe langa gustul...
Racelile ne dau mari batai de cap, mai ales in sezonul rece. Trebuie sa ne hranim corespunzator,...