Lamotiran cd, comprimate orodispersabile

Citeste prospectul medicamentului Lamotiran cd, comprimate orodispersabile si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Adulti: adjuvant sau monoterapie in trat. epilepsiei, crizelor convulsive partiale sau generalizate, convulsiillor tonico-clonice si cele asociate sindromului Lennox-Gaustaut.

Copii: adjuvant in trat. epilepsiei, al crizelor convulsive partiale sau generalizate, inclusiv convulsiile tonice.

Forma de prezentare:

Cpr. orodisp./mast. 25 mg, 50 mg, 100 mg, 200 mg; ct. x 3 blist. x 10 cpr.

Doze si administrare:

Adulti initial 25 mg o data/zi, timp de 2 sapt., apoi 50 mg o data/zi, timp de 2 sapt. Doza de intretinere: 100-200 mg/zi, o data sau divizata in 2 prize.

Contraindicatii:

Hipersensibilitate la lamotrigina.

Atentionari:

Prudenta la copii sub 2 ani; interfera in metabolismul acidului folic; IR; intreruperea brusca poate provoca crize convulsive de rebound; asocierea cu contraceptive orale, valproat, carbamazepina; sarcina si alaptare; soferi si activitati de precizie.

Reactii adverse:

Eruptii cutanate, sd. Stevens-Johnson si necroliza epidermica toxica, cefalee, fatigabilitate, eruptii, greata, diplopie, vedere neclara, conjunctivita, somnolenta, manifestari gastro-intestinale, iritabilitate/agresivitate, tremor, confuzie, leucopenie si trombocitopenie.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...
Citeste prospectul medicamentului Wellferon, injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Wellferon...