Luisar colir

Citeste prospectul medicamentului Luisar colir si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Cataracta senila, cataracta traumatica, cataracta congenitala, cataracta secundara.

Compozitie: 1 ml solutie pentru uz oftalmic contine: Dihidroaza pentacenpolisulfonat de sodiu 150 mg. Excipienti q.s.

Actiune terapeutica: Luisar prezinta o puternica afinitate chimica fata de radicalul sulfhidril al proteinei hidrosolubile a cristalinului pe care o impiedica de a deveni insolubila, fiindca impiedica actiunea substantelor chinoide care sunt cauza determinanta a opacifierii cristalinului De asemenea, Luisar creste actiunea enzimei proteolitice care exista in umoarea apoasa din camera anterioara a globului ocular. In consecinta, Luisar nu actioneaza numai profilactic impotriva evolutiei cataractei, dar in anumite cazuri poate chiar oferi posibilitatea resorbtiei proteinelor opace care s-au format deja oferind astfel posibilitatea cresterii acuitatii vizuale.

Contraindicatii: Nu prezinta.

Reactii adverse: Nu exista.

Mod de administrare: Se instileaza 2 picaturi in sacul conjunctival de 3-5 ori pe zi. Se recomanda continuarea terapiei pe o lunga perioada de timp chiar daca se prezinta o imbunatatire timpurie a acuitatii vizuale.

Forma de prezentare: Solutie pentru uz oftalmic 0,015% dihidroazapentacenpolisulfonat de sodiu in flacon de 15 ml prevazut cu picurator.

Producator: Vianex

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Xalatan, colir 50 mcg/ml si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Timorom si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Glaucom cronic...
Citeste prospectul medicamentului Oftensin, colir 0,25%, 0,50% si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...