Panangin, tablete filmate

Citeste prospectul medicamentului Panangin, tablete filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Medicatie ajutatoare in tratamentul anginei pectorale. Pentru controlul aritmiilor, in caz de infarct miocardic si in tratamentul starilor post-infarct. Pentru aritmiile cauzate de intoleranta la digitale sau in intoxicatia digitalica. Aritmii: tahiaritmii, extrasistole ventriculare.

Compozitie: Fiecare fiola a 10 ml contine 0,400 g aspartat de magneziu anhidru (33,7 mg Mg++) si 0,452 g aspartat de potasiu anhidru (103,3 mg K+). Fiecare tableta filmata contine 0,140 g aspartat de magneziu anhidru (11,8 mg Mg++) si 0,158 g aspartat de potasiu anhidru (36,2 mg K+).

Actiune terapeutica: Panangin imbunatateste metabolismul celulei miocardice. El creste toleranta la digitalice si are si actiune antiaritmica.

Contraindicatii: Insuficienta renala acuta si cronica.

Mod de administrare: In cazul tulburarilor de circulatie coronariana, doza zilnica este de 3x2 tablete filmate sau 2 fiole/zi (continutul unei fiole se dilueaza cu 50-100 ml solutie de glucoza 5%) injectate lent, intravenos sau in perfuzie lenta continua. Profilactic: 3 tablete filmate pe zi. In cazul infarctului de miocard, se recomanda 2 fiole/zi, dimineata si seara (diluate cu 50-100 ml solutie de glucoza 5%), administrate picatura cu picatura, sub forma de perfuzie. Observatie: In perfuzie se poate adauga, daca este necesar, strofantina sau digitala.

Forma de prezentare: Cutii a 50 sau 500 tablete filmate. Cutii a 5 fiole de 10 ml.

Producator: Richter Gedeon

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Panangin, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului Wobenzym x 200 Drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Wilzin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Wilzin este un...